Vind blogstukjes van mij op onderwerp:

Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

Als u mijn stukjes de moeite waard vindt, kunt u een blogdonatie
verrichten. Elke bijdrage is welkom!

woensdag, augustus 25, 2004

Opluchting



Googlewhack:

lijfiez voetbalspel




Was het door de teleurstelling of de opluchting bij de ontdekking dat ZIJ er niet was vandaag? In ieder geval was ik accuut genezen van de buikpijn die ontstond vlak nadat ik twee broodjes shoarma had verorberd én besloten had m'n move te maken...



Gisteravond nog even genoten van het eerste deel van Fer's geschreven en voorgelezen verslag van onze recente stedentrip. Vandaag de beurt aan het restant ervan. Bovendien gisteravond per telefoon
een vraaggesprek afgewikkeld met Mick Boskamp van Id & T Radio. Lachen, hoor. Net als het berichtje waar buurvrouw Petra mee kwam. Er gebeuren gelukkig nog een hoop fijne dingen in de wereld!


In Rusland zal men daar anders over denken. Met name voor de nabestaanden van de slachtoffers van de gelijktijdige vliegtuigrampen die gisteren plaatshadden ziet de wereld er even niet zo rooskleurig uit. Wie zitten er achter de moord op negentachtig vliegtuigpassagiers Tsjetsjeense rebellen. Iraakse extremisten? Mafia? CIA? We zullen er wel nooit achterkomen, vrees ik.




Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Een reactie wordt zeer op prijs gesteld. Mits die netjes blijft. Dus zonder beledigingen en scheldpartijen en zo. Bedankt!