Vind blogstukjes van mij op onderwerp:

Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

Als u mijn stukjes de moeite waard vindt, kunt u een blogdonatie
verrichten. Elke bijdrage is welkom!

zaterdag, augustus 07, 2004

Daklozen





De massamoord in Asunción, de hoofdstad van Paraguay die aan ruim vierhonderd mensen het leven kostte is vergelijkbaar met een wandaad van graaf Vlad Dracul, middeleeuws heerser over een deel van Roemenië:
Hij nodigde alle daklozen van het land uit voor een feestmaal in zijn buitenhuis dat hij vervolgens van buitenaf afsloot en in de hens stak.
Instant einde van het daklozen-probleem in zijn deel van de wereld!





Eva zat nog te ontbijten toen ik haar ophaalde. Met haar zusje is ze eerst bij ons komen spelen totdat het voor Dayna tijd werd met haar mama mee te gaan. Met Eva en haar broer een fraaie Winnie de Poe-spiegel gehaald en eventjes gegeten en gespeeld in de speeltuin.



De regen zorgde ervoor dat wij even een pauze-filmpje inlasten:
Sneeuwwitje in de originele bewerking van Disney. Buurvrouw Angélique kwam nog op de thee. Daarna ondermeer naar de stad, de Rocky Horror-repetitieruimte en het pierebadje geweest waar wij Dayna, haar moeder en diens moeder tegenkwamen met wie wij gezamenlijk zijn gaan eten. Kort gezegd: het was wederom een leuke dag.





Vandaag staan wij stil bij het overlijden van Rick James.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Een reactie wordt zeer op prijs gesteld. Mits die netjes blijft. Dus zonder beledigingen en scheldpartijen en zo. Bedankt!