Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

zaterdag, juli 31, 2004

Ramp

Voor het eerst sinds tijden het klokkie rond geslapen. Daarna wat huishoudelijke karweitjes opgeknapt zodat toen Daniëlle haar opwachting maakte eigenlijk alleen nog maar de was behoefde te worden binnengehaald. Vervolgens met de bezoekster uit Spijkenisse bij m'n moeder langsgegaan om aldaar te genieten van de grotendeels door Ferdinand bereidde lunch: mini-croissants. Mjammie! Bij m'n moeder op zolder een dwarsdoorsnede uit mijn collectie jeugdboeken gehaald voor m'n zoon. Zo kan hij kennismaken met "De Zeven" van Enid Blyton en uiteraard "De Vijf" met hun immer spannende verhalen. Daarnaast kan hij nu ook de avonturen volgen van de mannen van "De Disus".Wij waren vijf minuten te vroeg voor de film. Die hebben wij doorgebracht met het kopen van een kaartje en een speurtocht naar de zaal waar even later Shrek 2 zou spelen. Niet alleen een vermakelijke film maar ook nog'ns een hele leuke!


Verders een beetje lopen winkelen zodat m'n zoon nu een heuse wereldbol-met-verlichting op z'n eigenste bureau heeft staan en twee nieuwe spiegels voor in dat gedeelte van het huis dat eerdaags wordt geredecoreerd in Barok-stijl. Omdat zij stonden te spelen op een plek waar wij voorbijliepen kon Daniëlle kennismaken met het gezellige koppel Liz en Igor met wie wij binnenkort zullen afspreken. Het leven is koel! En dat was het overigens ook in de bioscoop van welke plaats wij de mensen die zaten te puffen in de file op weg naar of van het strand konden uitlachen.

Wie niets te lachen hebben zijn de slachtoffers van de ramp in het Belgische Gheslighien. De gasexplosie heeft inmiddels slachtoffer nummer 16 opgeëist. Terwijl ik luister naar de fraaie en licht deprimerende klanken van "Rage (in C Minor)" van de Amerikaanse artiest Désar sta ik even stil bij hun lijden voordat wij gaan kijken naar
een aflevering van Ti Ta tovenaar op kijkschijf om vervolgens de opgestuurde video te bekijken van een filmpje waarin ik mocht figureren: Dieseldreams (the Big Carrot)


Geen opmerkingen: