Vind blogstukjes van mij op onderwerp:

Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

Als u mijn stukjes de moeite waard vindt, kunt u een blogdonatie
verrichten. Elke bijdrage is welkom!

vrijdag, juli 09, 2004

Max


Googlewhack!
spinaziepannekoek

En hier een speuractie van iemand met een probleem:

jongens liften strelen



Kent U dat gevoel? Het enige dat je wilt is liggen, de ogen sluiten
en je overgeven aan de goede zorgen van Morpheus...Ja jongens en meisjes: Terrebel is moe.

Moe van het schilderen, weggooien, sorteren en opruimen. Van het werken en van het plannen maken. Van emoties (Max is ziek en Ferdinand bleek niet thuis toen ik thuiskwam maar was bij een vriend aan het spelen) en slaaptekort...




Gisteren was de einde-seizoens-borrel op de naschoolse opvang waar ik werk. Verrassend veel ouders waren komen opdagen en er bleek niet voldoende wijn. Slegs genoeg voor een halve fles per ouder...;-) De kinderen vermaakten zich met de in elkaar gedraaide disco en gingen zich te buiten aan de chips, popcorn, frisdrank en dansen op "Heya"
van Outkast. Bij thuiskomst wachtte mij vriend Erwin die mij hielp met het schilderen van een laatste stukje muur en het ledigen van een kratje bier. En dat alles terwijl ik gistermorgen de laatste sessie fysiotherapie had doorstaan. Poe! Ferdinand had een logeerpartijtje achter de rug bij vriend Samer, een lid van "de bende van vier" waar ook de Ferman deel van uitmaakt. Donderdag na school ging hij spelen bij vriend Maurits, een ander lid van de onder de juffen roemruchte groepering. Voor de juffen namen de kids allen een bloempje mee die zij vanmorgen in twee grote boeketten overhandigden. Derhalve was oma met hem bij mij langsgeweest: van diverse ouders had ik bedankt-voor-de-goede-zorgen-boeketten mogen ontvangen. Twee bloemen eruit nam m'n zoon mee naar school met een etiketje eraan. Leuk idee, niet?

Vandaag was de laatste schooldag wat voor mij en m'n collega's betekende dat wij afscheid namen van een allervriendelijkste jongedame die na de schoolvakantie voortaan een andere NSO zal frequenteren. Spijtig.



En als U mij nu wilt exuseren: wij gaan eten, de plantjes van buurvrouw Angélique bewateren, Max uitlaten en het logeerbed voor Eva in orde maken. Bon soir!


Week-overzicht van niet-geplande ontmoetingen:
Vriendin Charlotte, schoolvader Ronald, collega Trudy,
buurvrouw Suzan, vriendin Lucia, schoolvader Gijs, buurman Leon,
buurman Saron, buurvrouw Angelique

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Een reactie wordt zeer op prijs gesteld. Mits die netjes blijft. Dus zonder beledigingen en scheldpartijen en zo. Bedankt!