Vind blogstukjes van mij op onderwerp:

Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

Als u mijn stukjes de moeite waard vindt, kunt u een blogdonatie
verrichten. Elke bijdrage is welkom!

maandag, juli 12, 2004

Bonjour!



Stelling:

Als de vrouw na de bevalling gek blijkt te zijn en met de vader is niets aan de hand, heeft de Raad voor de Kinderbescherming dan het recht het kind in een pleeggezin te plaatsen?



Heeft iemand toevallig zaterdag Tarantula opgenomen?
Dan zou ik graag een kopietje bekomen. Dit om mijn verzameling
"alle films die in het openingsnummer van The Rocky Horror Picture Show
worden genoemd" verder uit te breiden. Alvast bedankt.




Als zelfs de mondhygiëniste je voor gek verklaart omdat je een baan hebt waaruit het maandinkomen onder het niveau van een bijstandsuitkering ligt, dan zet je dat wel aan het denken.
Gelukkig maar dat geluk niet in geld wordt uitgedrukt. Althans, zo werkt't voor mij. Geluk is voor mij bijvoorbeeld een clown op de Dam die ballonnen uitdeelt. Een mevrouw die zei:"Ik wil een ballon voor m'n dochter" wordt volkomen genegeerd. Een Ferdinand die zegt:"Mag ik alstublieft een rode ballon voor m'n zusje die te verlegen is er zelf om te vragen?" wordt uiterst vriendelijk bejegend. Een meisje uit m'n groep wil "bloemenwinkeljuffrouw" worden "zodat ik elke dag aan bloemetjes kan ruiken".




Vandaag is Ferdinand met oma thuisgebleven om DE NIEUWE KAST op te wachten en helaas ook om Max te begraven. We hoeven dus niet meer naar de dierenarts. Niet echt vermakelijk om een huilend jongetje aan de telefoon te krijgen terwijl je op je werk zit. Ik hield't dan ook niet droog. Morgen gaan Ferdinand, ondergetekende en buurman Dudo verder met het in elkaar zetten van de garderobekast maar eerst goed slapen omdat morgen een slopende dag beloofd te worden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Een reactie wordt zeer op prijs gesteld. Mits die netjes blijft. Dus zonder beledigingen en scheldpartijen en zo. Bedankt!