Vind blogstukjes van mij op onderwerp:

Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

Als u mijn stukjes de moeite waard vindt, kunt u een blogdonatie
verrichten. Elke bijdrage is welkom!

maandag, mei 10, 2004

Schande



Maar liefst twee hele redenen om blij te zijn vandaag (Naast de gebruikelijke dan zoals: M'n kinderen zijn okee, Ik kan nog steeds zelfstandig ademhalen, het kassa-meisje lachte naar me, de bom is nog steeds niet gevallen, ...): M'n maandelijkse NUON-afrekening is verlaagd met een euro en bovendien is het ondergetekende tegen beter weten in gelukt om het spel Civilization II werkend te krijgen onder Windows 2000! Soms ben ik best trots op mezelf...


Vandaag mocht ik Emily even vasthouden. Het voelt toch iedere keer weer machtig om zo'n baby-lijfje tegen de borst te drukken. Die geur, dat gevoel...*Zucht*. Spijtig genoeg wilde Jennifer de vrucht van haar lendenen niet aan mij afstaan en volkomen terecht natuurlijk.

Eerder op de dag gezellig een kopje koffie gedaan met buurvrouw Angélique die wij toevallig tegen het lijf liepen onderweg naar karate-les waar ik verder kon gaan lezen in "De Wereld van Sofie".
Af en toe een tikje langdradig maar nog steeds machtig interessant.


Bijna net zo interessant als het spelletje van de olie-magnaten om elkaar kunstmatig rijk te houden. Ik spreek dan uiteraard met name van de Saudi's en de Bush's. Maar ook D66's eigen Boris Dittrich ziet zichzelf opeens als voorstander van een verhoogde olie-produktie. Van de ene op de andere dag is hij van tegenstander verworden tot voorstander van het regeringsplan om het logo van de Waddenzee te vervangen met dollartekens. Het is een schande! En dat is't.

Tijd voor een mailtje:

Beste heer Dittrich,


Zelf geeft U al aan dat er nog discussie bestaat over de economische gevolgen van oliewinning uit de Waddenzee.
Daarnaast zijn er, zoals U zelf jaren lang bepleitte, grote vraagtekens te plaatsen bij het ontkennen van de regering dat het betreffende gebied een ecologische ramp te wachten staat.
Wat is de achterliggende reden van Uw besluit om radicaal van mening te veranderen?

Alvast bedankt voor Uw openhartig antwoord.

Met vriendelijke groet,

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Een reactie wordt zeer op prijs gesteld. Mits die netjes blijft. Dus zonder beledigingen en scheldpartijen en zo. Bedankt!