Vind blogstukjes van mij op onderwerp:

Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

Als u mijn stukjes de moeite waard vindt, kunt u een blogdonatie
verrichten. Elke bijdrage is welkom!

dinsdag, mei 18, 2004

Privacy



sex gevraagd met leuke meid [niet te duur]

Blijf jij maar lekker zoeken, jongen...


Hoewel Frits Bolkestein heeft geprobeerd het tij te keren ziet het er naar uit dat de VS eerdaags alle gegevens ter beschikking krijgt van reizigers naar het Land van de Onbeschermde Privacy. Mocht U binnenkort naar Amerika vertrekken wees dan niet verbaasd als U opeens post ontvangt van een Amerikaanse reisorganisatie die een deal heeft gesloten met de overheid: zij verzamelen de gegevens van passagiers, geven de meest relevante daarvan door aan de inlichtingendiensten en mogen in ruil voor deze weldoenerij gegevens van klanten onbeperkt verkopen, distribueren en ook zelf gebruiken. Dan weet U dat alvast. CAPPS II heet het project.
Nog zo'n "weldoener" is gisteren vermoord:
Willem Endstra had wel degelijk contacten met criminelen. Dit in contrast met zijn uitspraken in het programma "Business Class" van een paar dagen terug. Dat leek mij ook wel duidelijk, ja. Daar heb je De Telegraaf niet voor nodig. Ook zo doorzichtig is het nieuwste smoesje van Israel als het gaat om het verwoesten van Palestijnse gebouwen:"Om aanvallen tegen Israël te voorkomen."
Die is sterk. "Meneer, waarom maait U met die Uzi al die mensen neer op de Ten Katemarkt?" "Om te voorkomen dat zij mij ooit misschien eventueel zouden kunnen gaan aanvallen, dat snapt U toch zeker wel?"
-"O, dan is het goed. Gaat U gerust verder. Sorry dat ik U gestoord heb en ook nog twijfelde aan Uw rechtschapen bedoelingen."




Mensen die wél rechtschapen zijn zijn bijvoorbeeld moeders. Zoals bijvoorbeeld die ene die hier vanmorgen even was om mij op de hoogte te brengen van nieuwe anecdotes rond mijn zoon en daarnaast een aantal boodschapjes kwam brengen. 'k Heb een beetje een waardeloze nacht gehad dus ik ga fijn m'n bedje weer in.
Mazzel!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Een reactie wordt zeer op prijs gesteld. Mits die netjes blijft. Dus zonder beledigingen en scheldpartijen en zo. Bedankt!