Vind blogstukjes van mij op onderwerp:

Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

Als u mijn stukjes de moeite waard vindt, kunt u een blogdonatie
verrichten. Elke bijdrage is welkom!

dinsdag, mei 04, 2004

4 mei


Ruim vierhonderd (400 dus) bouwbedrijven hebben inmiddels officieel toegegeven zich schuldig te maken aan fraude. Het kan aan mij liggen maar op een totaal van 6000 bedrijven vindt ik het veel. Nu weet ik niet wat erger is: dat zoveel bedrijven zonder het tonen van enig berouw de overheid (en daarmee de belastingbetaler) oplichten of het feit dat bijna al deze bedrijven er geen enkele moeite mee hebben anderen te verraden. Was er niet dat akkefietje zo'n vijftig jaar terug met dat Joodse meisje van Duitsche komaf dat zich schuilhield op een zolderkamertje achter de Westerkerk? Mensen leren nooit...:-(


Ferdinand was mee naar het werk gisteren. De mazzel voor hem was dat wij gingen zwemmen. Onderweg naar het tropisch warm zwemwater en terug naar de opvang zong een aantal kinderen dat het een lieve lust was. Zelfs de "Stoere Jongens" deden op een gegeven moment mee het het ophalen van herinneringen aan kinderliedjes! Naar het De Mirandabad voor je werk: wie kan dat verder nog zeggen naast de badmeesters?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Een reactie wordt zeer op prijs gesteld. Mits die netjes blijft. Dus zonder beledigingen en scheldpartijen en zo. Bedankt!