Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

donderdag, april 01, 2004

BatmanOnderzoek aan de universiteit van Brisbane heeft aangetoond dat mensen met kinderen
gemiddeld ruim twee jaar langer leven dan mensen die geen nageslacht hebben geproduceerd. Dus wie langer wil leven: vermenigvuldigt U!Sinds wij "Batman, the Movie" hebben gezien, een paar dagen terug draagt Superfer weer graag zijn Batman pak. Hij staat er mee op en hij gaat er mee naar bed. Superkoel!
Het was trouwens met de originele TV-serie acteurs. U weet wel: Burt Ward en Adam West.


Gisteren lekker aan het schoonmaken gegaan met collega Minouk en heerlijk van het voorjaarszonnetje genoten. Zo ook van het gezelschap van m'n zoon die mij wist te vertellen dat ze gisteren met de opvang naar de kinderboerderij zijn geweest.In het kader van een recent aan het licht gekomen schandaal zond ik het volgende mailtje aan de woordvoerder van Aegon Nederland:
Geachte heer Driessen,Van de website van Aegon haalde ik het volgende citaat:
AEGON is één van ´s werelds vooraanstaande verzekeraars, die gebruik maakt van de mogelijkheden tot succesvol samenwerken, om daarmee bij te dragen aan een betere toekomst voor klanten, aandeelhouders en medewerkers over de gehele wereld.Bovendien staat op dezelfde pagina:

AEGON investeert ook in mensen. Zelfstandigheid van de medewerkers is een belangrijk kenmerk van de bedrijfscultuur. Initiatief en prestatie worden beloond en jong talent wordt gestimuleerd.
Kunt U, bovenstaand in acht nemend, verklaren waarom de lonen van "gewone" werknemers zijn bevroren en die van de mensen die toch al het hoogste inkomen verdienen binnen Uw bedrijf exorbitant blijven stijgen?Ik verzoek U niet te antwoorden door het toezenden van het standaard
persbericht doch simpelweg inhoudelijk op mijn schrijven te reageren.


Waarvoor alvast mijn dank.Hoogachtend,


Geen opmerkingen: