Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

zaterdag, maart 27, 2004

RockyLeuke zoektermen:


ik ben een turk niet een schurk en verplicht sperma afstaan. Interessant...In Den Haag en Rotterdam wonende familieleden van slachtoffers van de aardbeving in Turkije van gisteren krijgen van de sociale dienst gratis vliegtickets aangeboden om de begrafenis te kunnen bijwonen. Of gold die regeling alleen voor mensen van Noord-Afrikaanse komaf? Tijd voor een mailtje:


Geachte heer, mevrouw,Zoals U zult weten heeft er gisteren een aardbeving plaatsgevonden in Turkije.
Daarbij zijn tientallen slachtoffers te betreuren, waaronder wellicht familieleden van mensen van Turkse komaf die binnen Uw gemeentegrenzen wonen.


Uit mededogen heeft U indertijd uitkeringsgerechtigden van Marokkaanse komaf de kans gegeven op gemeenschapskosten naar Marokko af te reizen vanwege soortgelijk natuurgeweld.
Mijn vraag aan U is tweeledig: geldt de toen ingestelde regeling nu nog steeds?
Bent U bekend met de inhoud van artikel 1 van de Nederlandse Grondwet?
In de verwachting dat U mijn vraag niet naast zich neer zal leggen teken ik,
Hoogachtend,
In Den Haag zijn er voorwaarden verbonden aan de aanvraag van Bijzondere Bijstand:
Voorwaarden


De bijzondere bijstand is er voor alle inwoners van de gemeente Den Haag van 18 jaar en ouder met een inkomen dat niet toereikend is om zelf bijzondere noodzakelijke uitgaven te bekostigen. De hoogte van de bijdrage is afhankelijk van de hoogte van het inkomen.


Hoe triest ook: het bijwonen van een begrafenis is geen eerste levensbehoefte.Vanwege een demonstratie was Ferdinand gisteren pas laat op school na het schoolzwemmen. De bus werd opgehouden door zo'n duizend studenten die protesteren tegen de nieuwe plannen van het ministerie van Onderwijs dat van zins is van studeren een elite-aangelegenheid te maken.


Gisteren was het de voorlopig laatste werkdag van collega Jennifer én van stagiaire Paula. Nog meer cake en chips dus. *Zucht*Strakjes met m'n zoon naar de Algemene Ledenvergadering van de Rocky Horror Club, gevolgd door een bestuursvergadering van datzelfde clubje. Daarna maar even iets leuks gaan doen..

Geen opmerkingen: