Vind blogstukjes van mij op onderwerp:

Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

Als u mijn stukjes de moeite waard vindt, kunt u een blogdonatie
verrichten. Elke bijdrage is welkom!

vrijdag, januari 16, 2004

Regels



Jessica Elaine Broshar is sinds juli 2003 vermist en niet "sinds twee weken"
zoals een elektronische kettingbrief de mensheid wil doen geloven. Ontvangt U de bewuste brief, stuurt U dan de afzender dit bericht door waaruit blijkt dat ene BL grappig probeerde te zijn.




Sinds kort ben ik de trotse bezitter van de Birdy Body Trimmer. De wat?
Een apparaatje, voor luie mensen zoals ik die wat willen doen aan hun wat uitgedeide figuur maar het liefst met zo weinig mogelijk moeite. Ben benieuwd of't werkt. Ik laat't U weten...




Al een paar dagen eet Ferdinand slegs een paar hapjes van zijn lunchpakket.
Om hem te laten weten dat het niet echt leuk is om een lunch te bereiden waarvan je vrijwel zeker weet dat die niet wordt genuttigd mag hij't voorlopig zelf klaarmaken. Vanmorgen werd ik wakker van zijn zingen. Het is een vrolijk en goed joch maar soms behoeft zelfs hij enige bijsturing.


Wie dat mogelijk ook nodig heeft is Ali Lazrak. Bij zijn aantreden als SP-kamerlid ging hij akkoord met de afdracht-regeling. Het zal mij benieuwen of hij zijn zetel aan de partij afstaat zoals de partijregels voorschrijven. Zoals de zaken er nu voor staan denk ik van niet. Net als zovelen schijnt ook hij te denken dat iedereen zich aan de regels moet houden "behalve ik". Een houding in mensen die ik persoonlijk verafschuw.

De afdracht-regeling houdt in dat je een deel van je inkomen afstaat aan de partij. Zo komt het dat de SP waarschijnlijk de rijkste politieke partij van het land is. Het scheelt natuurlijk ook dat de leden zelf folderen en men niet een folderbureau hoeft in te huren. Bij andere partijen lijkt de bereidheid tot aktief zijn binnen de partij een stuk minder groot. Echter, nu vindt meneer Lazrak plotseling dat voor hem de afdrachtregeling niet geldt. Het waarom is mij niet duidelijk.


Net als het mij niet duidelijk is dat als je al weet dat een man van pedofilie wordt beticht je je 12-jarige zoon bij hem laat logeren. Alleen. Toch is dat in Amerika gebeurt en staat de man in kwestie nu eindelijk terecht voor zijn aktie.
De zaak tegen Michael Jackson is een mooi rookgordijn voor diverse andere kwalijke zaakjes die gaande zijn in het land van de onbegrensde mogelijkheden.
Toch blijft het een vreemde zaak. Net zoiets als een jurk met een sperma-vlek erop in een kluis bewaren zoals Monica Lewinsky deed teneinde later de veroorzaker van de vlek in de ellende te storten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Een reactie wordt zeer op prijs gesteld. Mits die netjes blijft. Dus zonder beledigingen en scheldpartijen en zo. Bedankt!