Vind blogstukjes van mij op onderwerp:

Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

Als u mijn stukjes de moeite waard vindt, kunt u een blogdonatie
verrichten. Elke bijdrage is welkom!

maandag, januari 12, 2004

Koninklijk weblog






"just in case" optreden -bob -gump -helen

Wat weet de menselijke hersenpan eigenaardige zoektermen te produceren.
Andermaal blijkt dat. Zo ook hier:


Een vreemde zoekterm op herhaling (In november van het vorig jaar is iemand die exact dezelfde zoekterm hanteerde ook al'ns op dit weblog beland!):


trainen fiets tax rollen




Zou een weblog iets zijn voor het Koninklijk Huis? Dat zou een aardig gebaar zijn van Koningin Beatrix en/of haar zoon. Nietwaar? Eindelijk niet meer hoeven wachten op een persbericht via derden maar hun rechtstreekse mening. Zij zouden het goede voorbeeld kunnen volgen van de (81-jarige!) koning van Cambodja, Norodom Sihanouk.
Het Koninklijke dagboek kent een bezoekersaantal van maar liefst 10 procent per dag van alle internet-aansluitingen in het land!




Goh, die had ik lang niet gezien! Buurvrouw Renee kwam ik tegen toen ik Ferdinand weer'ns ging ophalen van de opvang. Na vrijwel de gehele dag in bed te hebben doorgebracht voelde ik mij fit genoeg voor die taak. Was leuk de dames en de kinders van Fer's NSO weer te zien na een relatief lange periode van afwezigheid mijnerzijds.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Een reactie wordt zeer op prijs gesteld. Mits die netjes blijft. Dus zonder beledigingen en scheldpartijen en zo. Bedankt!