Vind blogstukjes van mij op onderwerp:

Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

Als u mijn stukjes de moeite waard vindt, kunt u een blogdonatie
verrichten. Elke bijdrage is welkom!

donderdag, januari 08, 2004

GEIN



Wat een gein! Typ voor de gein de url van dit blog eens in dit vertaalapparaat...




Geinig is ook deelname aan een forumdiscussie. Bijvoorbeeld eentje over necrofilie, zelfmoord of Scientology. Altijd weer aardige onderwerpen!


Niet zo leuk als stroomstoringen (zoals naar verluidt zeer recent eentje in Eend...eh..Eindhoven) maar toch.




Bijna was ik het geworden of beter gezegd: ooit deed ik auditie voor de rol van Bobo. Gisteren zag ik een stukje van het programma waaruit bleek dat ik niet in het pak zit. Zag mezelf tenminste niet op de aftiteling voorbijkomen...




Gisteren bij thuiskomst nog eventjes buurvrouw Petra een fijne avond kunnen toewenschen. Verder pandinwaarts trof ik niet alleen Ferdinand de Eerste, Uw toekomstig ende toegenegen Pasja van Groot Amsterdam en divers omliggende Gebiedsdelen maar ook zijn biologische moeder: buurvrouw Johanna. Hij had haar begeleid op weg naar ons huis vanaf de opvang. Op m'n eigen werkplek een genoeglijk dagje mogen beleven met knakworstjes bij de lunch. De dag ervoor waren het tosti's en voor vandaag gok ik op wentelteefjes...


Vanmorgen op school staan praten met Aoife en een tot heden onbekende vader over de oversteek-problematiek; met buurvrouw Ingrid over Diederik geroddeld en met Annet het meelopen met de Ferman vanaf de opvang doorgesproken. De dag is dus weer goed begonnen.


Ook voor meneer de crimineel Jocic tegen wie geen belastende getuigenverklaring kan worden afgelegd omdat een deel van het OM weigert een deal aan te gaan met Greg R. die indertijd wapens bewaarde in het huis van Katja Schuurman. Haar buurman was trouwens Bertus Luske. Was ook Katja Schuurman een gangsterliefje? Ach, iedereen kent wel een crimineel. Bewust of niet.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Een reactie wordt zeer op prijs gesteld. Mits die netjes blijft. Dus zonder beledigingen en scheldpartijen en zo. Bedankt!