Vind blogstukjes van mij op onderwerp:

Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

Als u mijn stukjes de moeite waard vindt, kunt u een blogdonatie
verrichten. Elke bijdrage is welkom!

zondag, januari 04, 2004

Geest



Volgens het CPB (Centraal Plan Bureau) bedraagt de inflatie voor 2004 1.25%. Daarom mag de NS een prijsverhoging doorvoeren van bijna 4 procent. Snapt U'm?


Het GVB pakt dat trouwens anders aan: zonder dat er ruchtbaarheid aan wordt gegeven is de prijs van een roze strippenkaart van 3.90 opgetrokken tot 4.20 euro. Een prijsverhoging van maar liefst 7.69 procent. En de verantwoording? Die is er eenvoudigweg niet. Inmiddels (U kent mij een beetje) is er van mijn hand een brief onderweg naar het GVB bestuur waarin het wordt verzocht op korte termijn met een verklaring te komen.




Ik heb er trouwens geen verklaring voor dat het ruimtevaartuig Spirit niet alleen is geland op Mars maar er zelfs beelden van doorzendt. Zijn de Martianen tot inkeer gekomen door deze vlucht niet te saboteren? Ik denk dat ze bang zijn genuked te worden als de VS begint te vermoeden dat er iets niet pluis is...Wat denkt U?





Als je zelf een hoop narigheid achter de rug hebt betreffende het mogelijk kwijtraken van je zoon dan moet je niet Finding Nemo gaan kijken.
Tenzij je het gevoel van prikkende ogen prettig vindt natuurlijk.
Toch zou ik'm willen aanraden als was ik liever naar Kees de Jongen geweest.
Maar ach, die huren we wel een keertje.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Een reactie wordt zeer op prijs gesteld. Mits die netjes blijft. Dus zonder beledigingen en scheldpartijen en zo. Bedankt!