Vind blogstukjes van mij op onderwerp:

Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

Als u mijn stukjes de moeite waard vindt, kunt u een blogdonatie
verrichten. Elke bijdrage is welkom!

zaterdag, maart 01, 2003

Kwart voor zes werd Cian opgehaald, daarmee alleen Noah achterlatend als weekend-gast en om zes uur waren we aan't eten.
Niet slecht gedaan toch? Vanmiddag hebben de twee jonkies een dutje gedaan en speelden de groep-drieërs een computerspel voordat ze buiten "verkeer" gingen spelen op de skelter en de fiets.
Nummer drie was verkeerspolitie. Intussen heeft Eva heerlijk geslapen op de bank en Noah in haar bed. Denk dat ik dat vanavond ook maar zo aanpak. Schijnt goed te werken. Heb't constant koud. Zit wellicht ook een beetje in de lappenmand. Tsja, Thura en Aiofe
zijn ziek en hun wederzijdse partners lijken't ook al te pakken te hebben. Is er weer een Amerikaans experiment aan de gang met biologische oorlogsvoering? (Voor symptomen: klik hier) O nee, da's waar ook: daar doen de VS niet aan. En van napalm en "Agent Orange" hebben ze ook nog nooit gehoord. Weten zij wat oorlog echt inhoudt? IJs en weder (lees: buurvrouwen en andersoortige afleiding) dienende lekker vroeg naar bed vanavond.
Dat wil zeggen: na het Grote Opruimen. *Zucht*