Vind blogstukjes van mij op onderwerp:

Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

Als u mijn stukjes de moeite waard vindt, kunt u een blogdonatie
verrichten. Elke bijdrage is welkom!

zaterdag, december 20, 2003

Zou gisteravond eigenlijk naar een feestje gaan. In plaats daarvan heb ik m'n eigen feestje gebouwd.
Een huurvideo, een zak chips en een fles cola. Toen wat later op de avond ook nog buurvrouw Angélique kwam buurten en zo lief was een door haar gedragen T-shirt achter te laten was mijn avondje compleet.
Heb het zelfs voor elkaar gekregen om m'n ADSL-modem aan de praat te krijgen. Iets wat zelfs de monteur van de KPN niet lukte. Helaas lijkt er iets niet te kloppen aan de configuratie van m'n systeem
(Win98, eerste editie: suggesties?) waardoor ik alnog verstoken blijf van internet aan huis. Zo komt het dat ik nu met Ferdinand in een internet-café zit. Uiteraard heeft hij z'n eigen terminal zodat hij lekker online spelletjes kan spelen.

Over spelletjes gesproken: zijn zojuist bij de speelgoedwinkel geweest. Dat werd een vreugdevolle aangelegenheid aangezien ik voor m'n werk spellen mocht uitzoeken en bovendien de Star Wars figuren sterk zijn afgeprijsd.




Gezien de Ferman en ik beiden wat koortsig zijn besloten de CastRatedGood-vergadering van hedenmiddag af te bellen. Voor vanmorgen stond een gesprek met de mensen van het Illuseum gepland, gevolgd door het ophalen van m'n zoon bij z'n oma. Voor vanavond geen afspraken dus voor het slapen gaan de borst insmeren met Vicks en vroeg naar bed.




Niets in het nieuws van vandaag vond ik de moeite van het vermelden waard dus voor nu laat ik het hierbij.
Groeten!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Een reactie wordt zeer op prijs gesteld. Mits die netjes blijft. Dus zonder beledigingen en scheldpartijen en zo. Bedankt!