Vind blogstukjes van mij op onderwerp:

Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

Als u mijn stukjes de moeite waard vindt, kunt u een blogdonatie
verrichten. Elke bijdrage is welkom!

woensdag, december 17, 2003

"Wat doe je daar, Ferdinand?"-"Ik zorg ervoor dat het alarm straks niet afgaat zodat papa nog even lekker door kan slapen."-"Da's lief van je, schat."-"Nee hoor, oma. Dat is normaal."




boekbespreking van melissa over het boek straks doet het geen pijn meer. Persoonlijk zou ik zeggen: als je dat wilt lezen, vraag het Melissa of de schooljuf en mocht de boekbespreking online staan kun je altijd nog naar de site surfen van de betreffende school.
Zomaar even een gratis tip.




De dag op het werk begon gisteren vrij hectisch en eindigde in volkomen harmonie ende gezelligheid en zo. De nieuwe invalkracht bleek een bijzonder goede hulp.



Bij de Albert Heijn loopt men een beetje vooruit op de zaken: de paaseitjes liggen al in de schappen! Gelukkig hadden ze ook nog gewoon sperzieboontjes en knakworst zodat samen met de aardappelschijfjes ik Ferd weer een vullende maaltijd kon bereiden waar ook buurvrouw Angélique later kon van meegenieten.
Maar eerst was het nog tijd voor een bezoekje van buurvrouw Johanna.
Aan haar de schoone taak ervoor te zorgen Ferdinand in de badkamer te krijgen, in z'n pyjama, in z'n bed en in rust. Na haar vertrek richting buurman Dudo en m'n zoon's vertrek richting volgende morgen ging ik aan de slag met de administratie van stichting Het Illuseum. Nu ja, administratie...uitsluitend kassabonnen trof ik aan in de diverse ordners, bakjes, tassen en dozen. Niets wat zelfs maar op een kasboek leek...ach, weer een leuke uitdaging.


De gebroeders Wright hebben indertijd ook doorgezet. De door hen aangenomen uitdaging: de mensch verheft zich in den lucht zonder te pletter te storten wordt vandaag, 100 jaar later, over de hele wereld gevierd.


Intussen wordt in Irak de gevangenneming van Saddam Hussein "gevierd" met nieuwe bomaanslagen. Men spreekt er schande van.


En alsof ik het had voorspeld (hé, dat is ook zo!) is SARS weer terug van weggeweest. De longziekte die verantwoordelijk is voor tenminste 800 doden wereldwijd in het vorig jaar is weer terug. In Taiwan staat men nu doodsangsten uit. Terwijl de wereld de adem inhoudt (excuse the pun) naderen de kerstdagen.
Gaat U nog iets bijzonders doen?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Een reactie wordt zeer op prijs gesteld. Mits die netjes blijft. Dus zonder beledigingen en scheldpartijen en zo. Bedankt!