Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

vrijdag, december 26, 2003

Toni Boltini, de uitvinder van de hydraulische circustent en voorman van het Nederlandsche Circusleven door de jaren heen is niet meer. In de nacht van 23 op 24 december is hij overleden. Mijn gedachten gaan uit naar Pammy en de rest van de (circus)familie. Tijd voor een discussie over wel of geen dieren in het circus? Wie durft er te beginnen?Marssonde Beagle 2 lijkt gesaboteerd door marsmannetjes, net zoals haar voorgangers. Of is het gewoon toeval dat de communicatie prima verloopt totdat het apparaat de marsbodem raakt? Denk maar'ns aan het Pathfinder-projekt bijvoorbeeld.
Voor de mensen van Nu.nl is het belangrijkste nieuws momenteel de toespraak van Koningin Beatrix waarin zij openhartig sprak over haar moeder, prinses Juliana en de diefstal van de boor "Jacoba"waarop Mabel Wisse Smit ooit wat tijd heeft doorgebracht met een inmiddels dode crimineel. De majesteit sprak daar niet over maar de nieuwsbrengers wel. Dit even voor de goede orde.
Aan het feit dat in Iran minstens tweeduizend doden zijn te betreuren door een aardbeving wordt niet al te veel aandacht aan besteed.
Heb heerlijk geslapen en hoop vandaag m'n scanner aangesloten te krijgen.
Maar al die adressen, emails, foto's, teksten, spelletjes...allemaal weg!

Het besef komt pas langzaam op gang...:-(

Geen opmerkingen: