Vind blogstukjes van mij op onderwerp:

Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

Als u mijn stukjes de moeite waard vindt, kunt u een blogdonatie
verrichten. Elke bijdrage is welkom!

donderdag, december 18, 2003

Premieverhoger VGZ wil ouden van dagen niet de weg op sturen zonder rollatorbewijs. En volkomen terecht! Een gevaar op de weg zijn ze.
Net als al die nuchtere automobilisten. Als je nagaat dat misschien maar 8 procent van de ongelukken wordt veroorzaakt door mensen die alcohol hebben gedronken dan betekent dat dus dat bij zeker 9 op de tien ongelukken een nuchter iemand verantwoordelijk is!


Over alhohol gesproken: ook de godkoopste lokale dakloze is ten prooi gevallen aan de euro-ziekte. Vroeg hij drie jaar terug nog een dubbeltje aan voorbijgangers, tegenwoordig is dat 5 eurocent.
Een verhoging van ruim 10 procent!





Voor vandaag heeft de organisatie Keer Het Tij diverse akties tegen de plannen van Balkenende II gepland. Ben benieuwd of het wat helpt maar ik waag het te betwijfelen...:-(




Onderweg naar huis gisteren kwam ik buurvrouw Ingrid nog tegen.
Even later stond ik te kletsen met buurvrouw Angela.
Buurvrouw Angélique verzorgde een heerlijk toetje voor na het avondeten
en keek samen met mij naar het begin van de heerlijke feel good film "Amélie" op de Belgische televisie-zender. Het valt mij op dat onze zuiderburen de makers van films recht doen door de volledige aftiteling in beeld te brengen.




De KPN-monteur die vanochtend langskwam bracht geen soelaas.
Zelfs het recetten (spelling?) van het ADSL-modem hielp niet.
De goede man was zo ontevreden met zichzelf dat hij geen rekening zal
sturen. Kijk, dat is tenminste iets.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Een reactie wordt zeer op prijs gesteld. Mits die netjes blijft. Dus zonder beledigingen en scheldpartijen en zo. Bedankt!