Vind blogstukjes van mij op onderwerp:

Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

Als u mijn stukjes de moeite waard vindt, kunt u een blogdonatie
verrichten. Elke bijdrage is welkom!

woensdag, december 24, 2003

massage hobbelpaard.
Sommige mensen hebben vreemde hobbies...




Volgens de meeste respondenten, zo blijkt uit onlangs gehouden onderzoek, is Jan Marijnissen de beste politicus van 2003 en Jan Peter Balkenende de slechtste. In rapportcijfer verhouden de twee zich als 7.1 staat tot 4.4. Nogal een verschil dus. Hoe zal dit zich vertalen in de volgende verkiezingen? Kan al bijna niet wachten...




M'n arme voetjes! Dat is nu typisch showbusiness: de ene keer loop je op pumps en de keer erna loop je op klompen...Ach, als je maar lol hebt.


En lol heb ik genoeg: zo kreeg ik zomaar een spontaan kerstcadeautje
van de dame van de kadowinkel en een spontane kus van een caissière van de plaatselijke supermarkt die ik "in het wild" vanmorgen tegenkwam.
Dat zijn zo van die leuke dingen voor de Terrebel. Net als lekker slapen tot maar liefst negen uur! het leven is verrukkulluk...
Bovendien ook nog kerstkadootjes gehad van de (ouders van) kinderen waarmee ik werk én van collega Jennifer. Lief he?




Vandaag voor het laatst gewerkt als invalkracht. De volgende keer dat ik de binnentreed-code invoer zal dat zijn als vaste groepskracht in opleiding. Met drie kinders in de groep was het geen inspannende dag vandaag: had dus alle tijd om voor de laatste keer dit jaar de kas op te maken waarbij ik stuitte op een kasverschil van maar liefst 1 euro zeventig. Oh, de schande!




Gelukkig ga ik vanavond bij m'n moeder eten en kan ik vooruitkijken naar het herstel van mijn computer als Bas morgen langskomt.
Het laatste kind is zojuist opgehaald en ik ga afsluiten. Tot ziens.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Een reactie wordt zeer op prijs gesteld. Mits die netjes blijft. Dus zonder beledigingen en scheldpartijen en zo. Bedankt!