Vind blogstukjes van mij op onderwerp:

Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

Als u mijn stukjes de moeite waard vindt, kunt u een blogdonatie
verrichten. Elke bijdrage is welkom!

maandag, november 10, 2003

Wat is Uw reactiesnelheid?
Op bedoelde site haalde ik 0.1550 seconden. Niet eens zo heel erg slecht.


Er blijkt trouwens een recensie online te staan van het feestje waar ik vorige week zaterdag mocht figureren. Het Dagblad van het Noorden heeft er een aantal woorden aan gewijd. Weest gewaarschuwd: hier en daar wordt er een weinig in overdreven.


Zo werd er ooit juist niet overdreven over de gevaren van aardgaswinning in Groningen.
"Nee hoor, absoluut geen gevaar voor de bevolking." "Die aardbeving in dit gebied was puur toeval." Inmiddels is men afgestapt van die benadering en wordt eenvoudigweg toegegeven dat de recente aardbeving een rechtstreeks gevolg is van het ondermijnen van de Groningse bodem op zoek naar aardgas. Ben benieuwd hoe lang het duurt voor men durft toe te geven dat de verzakking van de Amsterdamse Vijzelstraat rechtstreeks van doen heeft met de naastgelegen bouwput ten behoeve van de Noord-Zuid lijn.




Op het moment dat we naar oma wilden gaan kwam buurvrouw Ingrid nog langs met een vraag die ik niet postief kon beantwoorden. Tsja, die dingen gebeuren. De tram kwam gelukkig snel en zo waren we mooi op tijd bij m'n moeder.

Het slaapt toch nergens zo lekker als in het ouderlijk huis. Gisteren een verkwikkend middagdutje gedaan in m'n vroegere slaapkamer. En dat na het pannekoeken eten. Thuisgekomen even met m'n zoon naar de avondwinkel geweest.
Mooi op tijd om een hapje te eten en nog een beetje op te ruimen voor de voltallige kaartclub zou arriveren. Terwijl Ferdinand midden in zijn naar bed gaan ritueel verwikkeld zat kwamen beide kaarters, Vincent en Bas. Deze keer echter ook nog eens beiden met aanhang: respectievelijk Jessica en Elsa. Er werd voor gekozen om het In de Ban van de Ring (ook wel Lord of the Rings, LOTR) bordspel te spelen. Nadat Sauron was verslagen nog even een beetje de tijd volgekletst tot aan bedtijd.
Vermoedelijk vanwege de drukte is de onverwacht langsgekomen buurvrouw Angèlique niet lang gebleven. Nadat zij had waarvoor zij gekomen was, vertrok zij weer.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Een reactie wordt zeer op prijs gesteld. Mits die netjes blijft. Dus zonder beledigingen en scheldpartijen en zo. Bedankt!