Vind blogstukjes van mij op onderwerp:

Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

Als u mijn stukjes de moeite waard vindt, kunt u een blogdonatie
verrichten. Elke bijdrage is welkom!

dinsdag, november 11, 2003

"Papa?"-"Ja, schat?"-Ik heb liever zaterdag dan zondag als laatste dag van de week."-"En waarom is dat, schat?"-"Dan hoef je niet meteen op de eerste dag van de week te werken."
-"Dat is een goed argument, schat."





Gisteravond samen met buurvrouw Angèlique naar het eerste deel op video gekeken van "The Hitchhikers Guide to the Galaxy". Errug geestig. Volgende keer gaan we'm verder bekijken maar eerst was het tijd om door haar ingestopt te worden...




Ferdinand ging vanochtend met z'n zelfgemaakte lampion over straat. Aangezien de stokjes-met-een-lampje niet waren gearriveerd bij de plaatselijke speelgoedwinkel moesten wij zelf wat bedenken. Het gebruik van een waxine-lichtje was vorig jaar niet goed bevallen. Niet omdat de lampion vlamvatte maar omdat de wind iets tegen het vlammetje had. Derhalve hebben wij dit maal gekozen voor een andere oplossing.
Het werd een aanklipbaar fiets-achterlicht. De drie rode lichtpuntjes gelijken de ogen ener monster, zo doorheen de met olie ingesmeerde papieren draagbare Sint Maarten-verlichting.




Turks als verplicht vak. Daar heb ik niet zo'n moeite mee. Als dat in Turkije het geval was. Schaken met een 3D-brilletje op. Dat doet Garry Kasparov voor heel veel geld.
Geweldig hoor, die voortschrijdende techniek. Nog even en schakers spelen tegen mensen van vlees en bloed zonder dat er computers of andere technische foefjes worden gebruikt.

Albert Heijn blijft haar prijzen verlagen. Draaien de supermarkten nu met verlies of zijn wij met z'n allen al jaren slachtoffers van oplichting met voorbedachte rade?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Een reactie wordt zeer op prijs gesteld. Mits die netjes blijft. Dus zonder beledigingen en scheldpartijen en zo. Bedankt!