Vind blogstukjes van mij op onderwerp:

Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

Als u mijn stukjes de moeite waard vindt, kunt u een blogdonatie
verrichten. Elke bijdrage is welkom!

dinsdag, november 04, 2003

Gisteren lagen de problemen bij BackBlog, de makers van mijn commentaar-hokje.
Omdat zij bezig waren met "onderhoud" was mijn complete weblog tijdelijk onbereikbaar.
Een service mag dan wel gratis zijn; je mag er toch van uit gaan dat men klanten wil houden. Het is namelijk niet voor het eerst dat dit gebeurde en zal vermoedelijk ook niet de laatste keer zijn...




Niet echt veel nieuws vandaag via de media.
Ik bedoel, dat de NS weer de prijzen gaat verhogen zonder er extra service voor terug te geven mag geen nieuws meer worden genoemd. Wat wel nieuw is is dat zij doelbewust nog minder voor de reiziger gaan doen dan nu reeds het geval is: de frequentie waarop treinen rijden gaat omlaag per 2005. Tsja, stap maar naar de concurrent...:-(




Weer een heerlijk ochtendje gewerkt ten behoeve van de boekenmarkt op school morgen.
Ferdinand heeft z'n oranje band-certificaat mee om aan z'n schoolkameraden te laten zien en voor Maurits een computerspel opdat zij het voortaan ook bij hem thuis kunnen spelen. Daarnaast is er opvolging geregeld voor Andrea, Maurits's mama.
Aangezien haar zoon vanwege zijn hoge leeftijd binnenkort van de opvang moet kan zij mijn zoon niet meer richting huis begeleiden. Haar taak wordt overgenomen door de moeder van Pelle. Bedankt Conny!




Strakjes zie ik "mijn" kinderen weer. Toch al weer een week geleden...
Vanavond komt Daniëlle op visite dus of ik dan de tijd krijg om een stukje te schrijven moet nog even worden afgewacht.


Jedenfalls gaat mijn afspraak van woensdag-avond niet door dus heb ik een avondje rust om naar vooruit te kijken waarin ik eindelijk wellicht toekom aan mijn achterstallige administratie en het uitpakken van mijn Rocky Horror reistas en dergelijke klusjes meer.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Een reactie wordt zeer op prijs gesteld. Mits die netjes blijft. Dus zonder beledigingen en scheldpartijen en zo. Bedankt!