Vind blogstukjes van mij op onderwerp:

Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

Als u mijn stukjes de moeite waard vindt, kunt u een blogdonatie
verrichten. Elke bijdrage is welkom!

woensdag, november 12, 2003

De Winter is in aantocht. Dat blijkt wel uit het feit dat buurvrouw Miriam autoruit-krabbend werd gespot vanmorgen met volop zwaaiende kinders, gehuld in wat leek op berevachten op de achterbank. Het blijkt ook uit het feit dat hij van zins is burgemeester te worden van Antwerpen. Of dat een goed idee is? De plannetjes van Filip lijken niet gebasseerd op zijn eigen ideologische ideeën doch op opportunisme.
Wie had daar ook alweer nog meer last van?




Wie er ook weer aan komt is natuurlijk Sinterklaas. Zaterdag is de landelijke intocht en zondag volgt de rondrit door Amsterdam. Nu maar hopen dat we een stukje ervan kunnen meepikken. Hetzij zaterdag via de tele-kijker danwel zondag in het echie. Dat laatste moet echter zwaar worden betwijfeld gezien de technische onmogelijkheid een en ander in m'n schema voor die dag in te passen. Mocht er echter een afspraak uitvallen dan staat ons alternatief al vast: de intocht van Sinterklaas op Dam of Leidseplein.




Intussen is men in Irak nog lekker bezig met het decimeren van met name Amerikaanse legereenheden en hadden wij vandaag wentelteefjes en omeletten op het werk.
Het leven is goed.




O ja, morgen niet vergeten om de Playboy van december met daarin een interview met Aukje van Ginniken te kopen...;-)
Toch zou zoiets gratis moeten worden vergeven. Zoiets als de Spits dus eigenlijk.
Want wat zouden mensen liever lezen in de tram in de ochtendspits: over uiteengereten mensen tijdens een burgeroorlog in een land waar men tot voor kort nog nooit van gehoord had of een interview met Aukje van Ginniken?
Ik heb een vermoeden...

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Een reactie wordt zeer op prijs gesteld. Mits die netjes blijft. Dus zonder beledigingen en scheldpartijen en zo. Bedankt!