Vind blogstukjes van mij op onderwerp:

Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

Als u mijn stukjes de moeite waard vindt, kunt u een blogdonatie
verrichten. Elke bijdrage is welkom!

dinsdag, november 04, 2003

Dat wordt voorlopig een mailtje sturen, danwel een bericht achterlaten in het gastenboek of op het forum. BackBlog is nog immer niet bereikbaar en het is nog onduidelijk wanneer men dat weer is.




Vanochtend nog lekker zitten ouweneelen met buurvrouw Angèlique. Aangezien wij elkaar al enige dagen niet hadden gesproken hadden we wat in te halen. Onderweg naar het werk nog buurvrouw Janine tegen het lijf gelopen. Bovendien een leuk mailtje (inclusief foto van Eva!) ontvangen van Marius en Hilde. Binnenkort maar weer'ns wat afspreken.




Op het werk eindelijk de notulen van de afgelopen regio-ontmoeting afgeschreven en verstuurd. Het was weer een heerlijk rustig dagje.

Nu eerst even m'n backblog-scriptje uit m'n code-overzicht sodemieteren en lekker eten: Krieltjes met rookworst, worteltjes en doperwtjes. Mazzel!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Een reactie wordt zeer op prijs gesteld. Mits die netjes blijft. Dus zonder beledigingen en scheldpartijen en zo. Bedankt!