Vind blogstukjes van mij op onderwerp:

Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

Als u mijn stukjes de moeite waard vindt, kunt u een blogdonatie
verrichten. Elke bijdrage is welkom!

maandag, november 17, 2003

15 Jaar geleden zorgde Piet Beertema er volgens zeggen voor dat Nederland het tweede land werd dat aansluiting vond op het wereldwijde web. Het eerste was uiteraard de Verenigde Staten van Amerika.




Laat ik't 'ns hebben over vooroordelen. Vingers omhoog: wie heeft er nog nooit een vooroordeel gehad? Ze komen in soorten en maten. Net als leugens overigens maar dat is een geheel ander onderwerp. Zo vragen nog steeds mensen zich af of ik wellicht homosexueel ben. Dat vermoeden baseren zij op het feit dat ik ooit vrijwilligerswerk heb gedaan op het COC. Waar komt die vooronderstelling vandaan en waarom denkt men niet van een vriendin van mij dat zij bejaard is ondanks het feit dat zij als vrijwilligster in een bejaardentehuis heeft gewerkt. Als iemand zich geroepen voelt mij uit te leggen hoe de menselijke geest op dit gebied werkt...graag!




Momenteel werkt mijn geest beter dan mijn lichaam helaas. Vandaar dat ik het bezoek aan Penelope moest afzeggen vanochtend. Ook m'n moeder zit in de lappenmand. Dientengevolge kan ik niet naar de SP-bestuursvergadering van vanavond. Hoe spijtig ook, ik vind't erger dat m'n oppas...eh...m'n moeder ziek is. Beterschap ma!

Ondanks de fysieke zwakheden in de familie is Ferdinand gewoon naar karateles geweest. Dankzij buurvrouw Angélique lekker een tartaartje gegeten.




En nu voor iets geheel anders: van wie is de sleutelbos die al bijna een week op mijn bureau ligt!? Geen van de mensen die afgelopen week hier binnen is geweest heeft ze geclaimd. Spannend, hoor!


Bij de weg: niemand heeft nog het juiste antwoord gegeven op mijn vraag van vanmorgen. Bij deze zijn de regels ietwat aangepast: elke persoon mag 5 antwoorden geven en degeen die er het dichst bij zit mag én een cd én een video uitzoeken uit de daartoe bestemde tas. Succes!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Een reactie wordt zeer op prijs gesteld. Mits die netjes blijft. Dus zonder beledigingen en scheldpartijen en zo. Bedankt!