Vind blogstukjes van mij op onderwerp:

Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

Als u mijn stukjes de moeite waard vindt, kunt u een blogdonatie
verrichten. Elke bijdrage is welkom!

woensdag, oktober 22, 2003

Terwijl ik verfijnde aanpassingen maakte aan de indeling van mijn woning en dientengevolge slegs een paar minuten tijd had voor een telefonisch onderhoud met Dani (sorry, lieverd!) kwam buurvrouw Angèlique even langswippen. Al binnen enkele seconden werd zij gevolgd door buurman Leon.
Beiden waren binnen een minuut na binnenkomst in het bezit van goede redenen vertrokken in de richting van hun respectievelijke woningen.


En zo geschiedde het dat ik voor elven in bed lag...;-)



Had gisteravond nog eventjes Erwin Olaf aan de telefoon. Het ziet er naar uit dat ik weer'ns mag gaan modderworstelen! Dit keer tijdens Fucques les Balles op 1 november in het Grand Theatre in Groningen.




Kwam er zojuist achter dat het niet kunnen ophalen van m'n elektronische post niet aan mij lag: men is weer aan het oefenen met de meest geschikte manier om een land plat te krijgen. In plaats van een stroomstoring betrof het dit maal een telefoon- en internetstoring. Fijn om te weten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Een reactie wordt zeer op prijs gesteld. Mits die netjes blijft. Dus zonder beledigingen en scheldpartijen en zo. Bedankt!