Vind blogstukjes van mij op onderwerp:

Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

Als u mijn stukjes de moeite waard vindt, kunt u een blogdonatie
verrichten. Elke bijdrage is welkom!

zaterdag, oktober 04, 2003

Onverwacht maar niet minder welkom kwam mijn moeder vanochtend langs
om ons te feliciteren met de verjaardag van Eva.
Drie jaar is de kleine meid nu al en zij nam zelf de telefoon op
toen wij haar belden om te vragen hoe laat wij op haar feestje werden verwacht. Ferdinand verbaasde zich erover dat zij al zo goed kan praten.




Wat mij verbaasde was het bericht dat een Poolse legereenheid in Irak een aantal Franse raketten heeft gevonden met 2003 als bouwjaar.
Op zich al vreemd natuurlijk ware het niet dat de Franse overheid ontkent dat er raketten aan Irak zijn geleverd noch van Franse bodem zijn gestolen...





Onderweg naar de supermarkt nog gezellig met buurman Leon staan babbelen. Ondermeer over schrijven, Kafka en niet daadwerkelijk horen wat je verteld wordt. Ook buurman Arjan passeerde. Op de weg terug naar huis nog even staan praten met buurvrouw Petra...




Na een kopje thee met buurvrouw A te hebben gedronken ging ik met Ferdinand samen beladen met kadootjes naar het huis van buurvrouw M.
Het werd een gezellige avond met taart, shoarma en Tiramisu.
Als gezelschap waren daar naast de jarige Eva, haar zusje Dayna, hun moeder buurvrouw Miriam, diens moeder "tante Ien" , vriendin Rif en "hij".


Ondertussen bood mijn woning accomodatie aan buurvrouw Janine die zichzelf per abuis had buitengesloten. Toen Fer en ik uiteindelijk fer...eh...ver voorbij bedtijd thuiskwamen bleek haar probleem vermoedelijk reeds opgelost want de woning troffen wij aan zoals wij hem achterlieten: zonder buurvrouwen erin...

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Een reactie wordt zeer op prijs gesteld. Mits die netjes blijft. Dus zonder beledigingen en scheldpartijen en zo. Bedankt!