Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

vrijdag, oktober 10, 2003

Mike J. is onschuldig. Zegt-ie. De stiefvader van Rowena Rikkers, het "meisje van Nulde"
verklaart haar niet vermoord te hebben."Ik wil ook wel weten waaraan ze is gestorven."
Zegt-ie. De vriend van haar moeder gaf haar wel eens corrigerende tikken zoals elke vader en moeder. NOT. Het spijt me Mike maar een stomp in de maag is NIET hetzelfde als een corrigerende tik. Zijn eerdere verklaringen waarin hij beweert Rowena te hebben doodgeslagen heeft hij ingetrokken. "Dat heb ik gezegd zodat Wanda een lagere straf zou krijgen." Zegt-ie.
Er zijn van die dagen waarop ik me oud voel. Zo'n zeven in de week.
Toch heb ik niet zo veel last van de training als ik op voorhand had verwacht.
Gelukkig maar want ik moet nog naar een feestje vanavond.
De keus is gevallen op een feest in Ruigoord. Naar alle waarschijnlijkheid blijf ik daar overnachten om vervolgens met Thura samen de volgende ochtend langs huis te gaan voor de omkleed en make-up spulletjes waarop wij naar "The Force" gaan, het pand waar wij namens Medusa morgenavond een performance zullen uitvoeren. De ochtend erna volgt er weer een Rocy Horror-repetitie, daarna haal ik Ferdinand op van m'n moeder en zal ik de kaartclub vermoedelijk afbellen.
Even grenzen stellen.
PJ-PV-87 is nog steeds het kentekennummer van een mevrouw in een stoere zilvergrijze bolide die om wat voor reden dan ook lak heeft aan alle verkeersregels behalve eentje:"Ik heb voorrang."
Eerdaags zal ik haar rijrichting nog eens opzettelijk blokkeren en ik weet nu al (omdat ze dat al eens gedaan heeft) dat zij zal pogen mij omver te rijden. Toen heb ik geen aktie ondernomen. (Uigezonderd dan het slaken van een aantal kreten die ik hier vanwege de vermeende minderjarigheid van een aantal lezers niet zal herhalen)
De volgende keer echter, zal ik een aanklacht indienen wegens poging tot doodslag.
Wat het ook feitelijk is natuurlijk. Benieuwd wat er dan gebeurt.
Ook een taxi vond het niet nodig bij het naderen van een zebrapad vaart te minderen en miste mij op een haar. Maar da's normaal...:-(
Weer gezellig veel bekenden ontmoet in de supermarkt vandaag en uiteindelijk een kwartiertje staan kletsen met één daarvan: Ewa.
Op het moment dat ik thuiskwam ging buurvrouw Angèlique de deur uit dus hoefde ik een ochtendkusje niet te missen.
Sterker nog, inclusief de laatste anecdote heb ik vandaag maar liefst van drie mensen een goedemorgen-kusje mogen ontvangen. En ik zeg lekker niet van wie allemaal.
Puh!


1 opmerking:

Anoniem zei

Jammer dan, een onwaar verhaal van een gefrustreerd persoon?
De PJ-PV-87 is een vuurrode citroën C4 en geen zilvergrijze bolide!