Vind blogstukjes van mij op onderwerp:

Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

Als u mijn stukjes de moeite waard vindt, kunt u een blogdonatie
verrichten. Elke bijdrage is welkom!

donderdag, oktober 02, 2003

Ferdinand heeft met z'n maten van de opvang een voetbalclub "opgericht".
Hij heeft zichzelf de rol van coach toebedeeld. Dat zegt toch wel iets over hem, geloof ik.
Doet mij een beetje denken aan m'n broer die zich in z'n KMA-tijd moest opgeven voor een aktieve sport. Dat werd roeien. Zo gebeurde het dat m'n broer een periode in z'n leven deeltijd struurman was...




In de supermarkt uitgebreid staan kletsen met Aoife. Vanaf het moment dat het gesprek
op politiek uitkwam ging zij over op Engels met haar uiterst bevallige Ierse accent.
Binnenkort maar'ns een kopje koffie doen. In de tram onderweg naar het werk zowaar buurvrouw Janine tegengekomen. Wellicht dat zij vanavond nog even langskomt.




Aan het begin van de werkdag waren de kinderen vrij onrustig maar na een paar welgeplaatste woorden goed in de hand te houden. Het blijven ook schatjes, stuk voor stuk. De meegebrachte cd van Pater Moeskroen was een groot succes.
Met name om "Het Meisje met de Piccolo" moest collega Jennifer errug lachen.


'k Was net vijf minuten thuis toen ook buurvrouw A thuiskwam van het werk en even een kopje thee kwam doen. Intussen was het plan gerezen om de pencak-les voor vanavond te laten vervangen door het onveilig maken van koopavond.
M'n zoon en ik gebruikten onze uurtjes samen voor een bezoek aan de bibliotheek en een aantal winkels op zoek naar een kadootje voor zijn zus die zaterdag aanstaande
haar verjaardag viert.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Een reactie wordt zeer op prijs gesteld. Mits die netjes blijft. Dus zonder beledigingen en scheldpartijen en zo. Bedankt!