Vind blogstukjes van mij op onderwerp:

Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

Als u mijn stukjes de moeite waard vindt, kunt u een blogdonatie
verrichten. Elke bijdrage is welkom!

donderdag, september 25, 2003

"Papa?"-"Ja, schat?"-Ik vind deze straat zo heerlijk om te lopen."
-"Waarom is dat, schat?"-"Omdat de bomen zo goed verzorgd zijn en het zonlicht
zo mooi op de huizen valt."




Bij de supermarkt kwam ik ex-collega Edward weer tegen en werd ik enthousiast tegemoet gezwaaid door Aoife. Mijn dag is goed begonnen.




Nu even schaamteloos wat extra hits genereren door te vertellen dat Floris Roubos mij en Ferd een heel leuk antwoord heeft gestuurd in reaktie op een berichtje dat wij hem zonden. Namelijk dat hij Mar10e

had gespot en maar liefst twee maal in haar log voorkomt.




27 Israëlische piloten hebben verklaard geen bombardementen meer te willen uitvoeren die tot doel hebben Palestijnse kopstukken uit te schakelen. Zij vinden dat te vaak onschuldige burgers het slachtoffer zijn van die akties. Goede aktie jongens!




Op weg naar het reisbureau (ik heb de kaartjes voor Engeland!) kwam ik buurman Leon nog tegen die helaas m'n verjaarspartijtje had gemist.
Toen ik later richting werk was fietste zijn vriendin, buurvrouw Janine, mij voorbij waarbij zij mij toeriep binnenkort langs te komen.




Via m'n Kazaa-gebeuren ontving ik een dreigmailtje van de RIAA: Als ik niet onmiddellijk reageer moet ik naar de gevangenis. PROEST!!
Dat wordt vast errug gezellig want als zij zo doorgaan zitten er over ongeveer 3248 jaar meer mensen in de gevangenis dan daarbuiten...
Hebben wij eigenlijk een uitleververdrag met de US van A?




Alle drie de kinderen die vandaag voor mij nieuw waren bleken mij te kennen in mijn rol van zomerkampbegeleider. Ach, dat scheelt weer introduceren. Heb een eerste evaluatie-gesprekje gevoerd met collega Jennifer. Beiden zijn wij zeer content.
"Ek is baie bly" seg dan die Suid-Afrikaner.
Ferdinand zat nog lekker met Maurits te spelen toen ik hem bij diens woning kwam ophalen en maandag wordt de gunst terugbetaald.
We hebben maar een patatje gehaald omdat ik het met kwart voor acht thuiskomen en vijf voor half negen de deur uitgaan vanwege Pencak niet zag zitten nog te gaan koken...





Fijne dromen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Een reactie wordt zeer op prijs gesteld. Mits die netjes blijft. Dus zonder beledigingen en scheldpartijen en zo. Bedankt!