Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

dinsdag, september 30, 2003

Arnon Grunberg prijst het telefoonboek aan. Sommige mensen doen alles om op televisie te komen. Wacht maar tot Klaartje de Schepper dit hoort. Van mij zal ze't niet te weten komen...
Nog immer kan ik er niet aan wennen mezèlf op TV te zien (Laat staan Arnon Grunberg!)
Het nieuwe Verkade-spotje gezien? Daarin mag ik de koekjes overhandigen...
Buurvrouw A was gisteravond net vertrokken toen de deurbel mij in mijn overpeinzingen stoorde: buurvrouw J kwam langs om een afspraak te maken.
Intussen is het mij gelukt een aantal PDF-bestanden op papier te krijgen.
Voor de meeste ervan bleek mijn 3.0-versie van de wereldvermaarde Acrobate Reader afdoende. Eén van de bestandjes bleef echter hardnekkig weigeren afgedrukt of zelfs maar geconverteerd te worden naar een gangbaarder format zoals
.txt, .rtf of .doc. Uiteindelijk heb ik een programma'tje gevonden dat het document in kwestie omzet naar .html. Toen kon pas eea worden afgedrukt. Hoera! Victorie ende zo...Voor diegenen die zich afvragen waarom ik niet "gewoon" de nieuwste aflezer van Adobe heb binnengehaald: na installatie kreeg ik de foutmelding "Uw systeem wordt niet ondersteund." Handig hoor, dat Win98 niet werkt in samenwerking met bedoelde tekstbekijker...GRRMMBLLL!@#*&^!

(Heb overigens een levensteken ontvangen van Philip waarmee meteen de hits uit de VAE zijn verklaard. Wat ik echter nog niet weet: is dit een Philip die ik ken of is dat alleen bekend aan TatSel?)
De wekker was niet afgegaan vanochtend en ik had mij er nog wel zo op verheugd wakker te worden met een liedje van Bruce Springsteen! Gelukkig heb ik ook een levende wekker in huis: Ferdinand maakte mij wakker vijf minuten nadat de wekker dat had moeten doen. Het lag in ieder geval niet aan mijn droom van vannacht dat de geluidsinstallatie niet aansloeg: Fer hoorde'm ook niet.

Geen opmerkingen: