Vind blogstukjes van mij op onderwerp:

Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

Als u mijn stukjes de moeite waard vindt, kunt u een blogdonatie
verrichten. Elke bijdrage is welkom!

maandag, juli 21, 2003

Was nog een beetje bezig met wakker worden toen Daniëlle belde vanaf Schiphol. Helaas was ik nog iets te slaperig
om haar te vragen Mickey Mouse-oortjes mee te nemen ten behoeve van onze show...Na een rustig verlopen ochtend hebben Fer en ik Marian op de tram gezet maar niet voordat we nog een kusje hadden gestolen van de in de tuin spelende Eva. Terwijl Marian in de trein zat richting ver weg waren uw toekomstig Pasja en zijn vader inmiddels aangekomen op de lokatie van de Rocky Horror Cast-bijeenkomst: Huize Marieken. Uiteraard was er een kleine nabespreking betreffende ons recente optreden in IJmuiden en bespraken wij mogelijke opvulling van vacatures.
Momenteel zijn wij met name zoekende naar personen die Riff Raff of Rocky willen spelen. Kent of bent U zo iemand?
Laat het ons dan even weten. Verder is er een wisseling van rollen gepland waardoor ik te maken krijgen met een andere direkte tegenspeelster. Bij het verlaten van het pand had ik even oogcontact met een voorbijfietsende buurman Wim. Hij had ooit voor zijn eigen kind het multi funktionele olifantenbed gemaakt waar Eva tegenwoordig 's nachts in rondhangt.
Toch vreemd hoor, als je een buurman tegenkomt vrijwel aan de andere kant van de stad...
Misschien wel net zo vreemd als de vermeende zelfmoord van David Kelly. Hij was het bos ingelopen om z'n linkerpols door te snijden. Zou geinig zijn als bleek dat hij linkshandig was. Net zo geestig als dat bijvoorbeeld een Volkert van der G. tijdens een vluchtpoging zou worden gedood cg zelfmoord zou plegen... Even een broodje respectievelijk een ijsje gegeten op Amsterdam CS voordat ik en Superfer naar Wolkewietje's woning afreisden om vervolgens met hem het Vondelpark in te duiken.
Het duurde even voor ik haar herkende maar bij de tweede keer met m'n ogen knipperen viel eindelijk het muntje:
Buurvrouw Vanessa stond voor me. Zij had het plan opgevat samen met haar huisgenoot te gaan luisteren naar woordkunstenaar Jules Deelder. Mijn goede vriend en ik besloten hen daar niet in te volgen maar liever vast te houden
aan het oorspronkelijk plan: met Ferdinand naar het pierebad. Heerlijk van het zonnetje en diverse meegebrachte versnaperingen genoten tot de avond inviel.
Nauwelijks waren we thuis of er werd aangebeld: buurvrouw A en haar vriend Ian kwamen dodelijk vermoeid thuis
na een lange wandeling. Vooral de gast uit Engeland's voeten moesten het ontgelden. Hoop dat m'n voetmassage hem wat verlichting heeft kunnen schenken zodat hij morgen fit de thuisreis kan aanvaarden. Heb van z'n gastvrouw een paar sandwiches en van hem Tesco's huismerk Showergel gekregen. Nu de leden van de zondag-avond kaartclub zijn vertrokken ga ik'm lekker uitproberen! Dan ga ik me even niet druk maken om het feit dat de een of andere idioot heeft bedacht dat we tegenwoordig hebbendingetjes preferen boven hebbedingetjes. We moesten al koeken uit meerder pannen tegelijk gaan eten getuige het Nieuw-Nederlands "pannenkoeken" maar nu gaan ze toch wel héél erg ver...

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Een reactie wordt zeer op prijs gesteld. Mits die netjes blijft. Dus zonder beledigingen en scheldpartijen en zo. Bedankt!