Vind blogstukjes van mij op onderwerp:

Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

Als u mijn stukjes de moeite waard vindt, kunt u een blogdonatie
verrichten. Elke bijdrage is welkom!

zondag, juli 13, 2003

Leuk hoor, die stripboekjes van tegenwoordig. Nu hebben ze't in de Donald Duck Extra al over zaken als Wicca en gaat men mijns inziens bijna over het randje door het te hebben over muziekprogramma's ZaKaa en Jatster. Wel leuk gevonden, overigens...
Sensation Black was minder erg dan verwacht. Wellicht ook door het tegenvallende aantal bezoekers. De muziek bleek
te harden en het aangesproken publiek niet al te ernstig onder invloed van het een en het ander. Het was misschien wel de laatste keer dat wij in Mentos-teamverband als groep bij elkaar waren. Mocht het rondlopen tijdens Mystery-Land geen doorgang hebben dan wensch ik de volgende personen nog even mijn dank te betuigen: Eva, Eefke, Paula, Saskia, Gate, Joanne, Jackie, Andrew, Max, Martijn en Orlando. Natuurlijk zijn er meer mensen betrokken bij de organisatie maar met deze lieden heb ik persoonlijk het meest te maken gehad. Bij het dag-zeggen was er gelukkig sprake van "tot ziens"
en niet "vaarwel". Daar kan ik namelijk niet zo goed tegen.
Lag vannacht keurig om half vier in m'n bedje en was negen uur op om onder de lieflijke klanken van Joan Baez een beetje te gaan lopen stofzuigen en zo...In de uren tussen slapen gaan en ontwaken had ik deze droom.
Om kwart voor elf kwam buurvrouw Johanna langs om later in de middag terug te komen als Fer er zou zijn.
Welnu, omdat ik hem rond lunchtijd had opgehaald van oma (bedankt ma!) was hij op tijd thuis om samen met zijn natuurlijke moeder een beetje in de tuin te gaan werken.
Heb hen eventjes met elkaar gelaten om een beetje te kletsen met buurvrouw Debbie en daarvoor ook al even met buurvrouw Vanessa. Inmiddels is m'n administratie al aardig bij en ziet ook m'n huisje er weer uit alsof er gewoond kan worden. Verders heb ik, ondanks problemen met m'n Epson Stylos Color 880-printer nieuwe visite-kaartjes uitgedraaid. Hoofdnieuws van vandaag: Het vorige kabinet gaf onverantwoord geld uit en een Amerikaan heeft het wereldrecord Achtbaan-rijden verbroken. Tsjonge!
Bovendien, zo wist het Jeugdjournaal te melden, is dit weekend niet alleen het WK moerasvoetbal gespeeld (waar ik al eerder mijn zorgen over uitte) maar ook nog het WK skateboarden én het WK Daklozenvoetbal. Ja, U leest het goed:
een heus wereldkampioenschap voor heren die graag voetballen maar niet beschikken over een vaste woon-of verblijfplaats. Nederland werd derde. 'Nuff said.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Een reactie wordt zeer op prijs gesteld. Mits die netjes blijft. Dus zonder beledigingen en scheldpartijen en zo. Bedankt!