Vind blogstukjes van mij op onderwerp:

Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

Als u mijn stukjes de moeite waard vindt, kunt u een blogdonatie
verrichten. Elke bijdrage is welkom!

donderdag, juni 05, 2003

Lekker vroeg de deur uitgegaan met Daan gisteren. Er zaten errug leuke foto's in het opgehaalde stapeltje die ik niet veel later kon laten zien op het castingbureau waar ik Daniëlle mocht voorstellen aan Jessica, één der medewerksters. Onderweg erheen werden wij nog aangesproken door een journaliste in wie spontaan het idee rees om ons een keertje te interviewen "omdat ze ons van die mooie mensen vond". Leuk, niet? De tocht vervolgde met een bezoek aan een terras alwaar ik werd getracteerd op een cola en een tosti. Het rondje Waterlooplein deed leuke ideetjes naar boven borrelen. Vooral over wat de volgende aanschaf voor Eva zou kunnen worden: diverse hele leuke T-shirts. Wellicht dat Eva dus binnenkort rondhobbelt in haar eerste Che-shirt...;-) De middag werd beëindigd met een bezoek aan de plaatselijke film-afspeelgelegenheid waar bleek dat onze eerste keus, X-Men 2 reeds van de draaiende was. Dat werd dus maar "Just married". Lekker snotteren bij onmogelijke liefdes die toch worden volvuld. Heerlijk! Tsja, ach, wat zal ik zeggen? M'n ogen beginnen al te lekken als ik in de gids zie staan dat Bambi op TV komt die week...We waren mooi op tijd weer thuis want tegen vijfen was het zover: Jean est arrivé...Vriend Jean helpt met klussen in huis en is bovendien een goede vriend. Zo goed zelfs dat hij vanochtend een deel van mijn taken had overgenomen zodat ik een half uurtje langer tijd had om bij te komen van diverse vermoeidheden. Of misschien had ik wel gewoon iets verkeerds gegeten. Of gedronken. Uiteraard zou ik haast zeggen kwam buurvrouw A nog even langs om te verhalen van haar recente nachtelijke avonturen. De avond werd compleet gemaakt door de komst van de onvolprezen Hesje B. Een vreugdevol weerzien tussen met name Jean en haar was het gevolg. Nu even snel tanden poetsen en scheren en dan mag ik Ferd en zijn klasgenoten gaan begeleiden op hun uitje naar de bibliotheek. Of "biebiejoteek" in de lokale tong. Fijne dag!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Een reactie wordt zeer op prijs gesteld. Mits die netjes blijft. Dus zonder beledigingen en scheldpartijen en zo. Bedankt!