Vind blogstukjes van mij op onderwerp:

Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

Als u mijn stukjes de moeite waard vindt, kunt u een blogdonatie
verrichten. Elke bijdrage is welkom!

donderdag, juni 12, 2003

Ferdinand slaapt in de gelukkige wetenschap dat zijn vader speciaal voor hem niet naar pencak is gegaan vanavond. Beiden hadden wij er blijkbaar behoefte aan om ff lekker met z'n tweetjes te zijn. Niet voor niets waarschijnlijk dat hij al een paar dagen slaapt met twee knuffels in de armen: zijn eigen vertrouwde "kuiken" die hij van de kinderarts kreeg toen hij na twee maanden het ziekenhuis verliet en mijn eigen "popje" die in mijn bezit is zolang ik mij kan heugen. Niet dat wij visite niet op prijs zouden stellen. Integendeel. Hartstikke tof ende gezellig enzo maar af en toe alleen zijn kan ook heel prettig zijn...
Bij thuiskomst na een bezoek aan het internet-café van waaruit ik de voorgaande stukjes de wereld inzondt trof ik Vincent bij mijn voordeur. Hij wilde net onverrichter zake huiswaarts keren toen hij mij opmerkte. Dankzij hem bben ik nu de trotse bezitter van een heuse Commodore 64. Koel niet? En nee, dat is niet het apparaat waarop ik nu zit te typen want de Baron was er nog maar net toen er werd gebeld met de mededeling:"We hebben alle virussen kunnen verwijderen en ervoor gezorgd dat windhoos weer opstart". Dus ik m'n step uitgeklapt en richting reparatiewinkel. Was helaas door tijdgebrek niet meer in de gelegenheid langs de plek te gaan waar Vincent het stukje antieke elektronika had gevonden voor wat bijbehorende software: Om de hoek bij de huidige woning van mijn eerste vriendinnetje...*Zucht* Werd er door Daniëlle op gewezen dat de foto's van de Kevin Masters show inmiddels online zijn. Lachen, hoor! Zeker die "behind the scenes"-plaatjes....:-)
Tsjonge...werd even onderbroken door een telefoongesprek met herkomst Spijkenisse. Excuses voor de onderbreking maar hier ben ik weer...
Genietend van een slokje wijn uit de fles die ik kreeg van buurvrouw A typ ik de laatste regels van dit stukje. Waarom zij het nodig vond mij die fles te geven? Omdat zij vanochtend onder haar bagagedrager een briefje vond met daarop de tekst:"Je bent geweldig..."
Oeps! Er wordt aangebeld! Wie kan dat nu zijn? Jullie vernemen het morgen van mij...een goedenacht!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Een reactie wordt zeer op prijs gesteld. Mits die netjes blijft. Dus zonder beledigingen en scheldpartijen en zo. Bedankt!