Vind blogstukjes van mij op onderwerp:

Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

Als u mijn stukjes de moeite waard vindt, kunt u een blogdonatie
verrichten. Elke bijdrage is welkom!

vrijdag, mei 23, 2003

Gisteravond nog lekker pisang goreng gegeten met de buurvrouw. Mjammie! Tsja, de bananen waren een beetje oud en niet meer lekker om los te eten. Dus dan maar zo. Volgens mij is er nog wel genoeg over voor het ontbijt morgen...
28 juni is er een open dag bij de lokale houtzaagmolen.
De deelraad wil'm dolgraag weghebben omdat yuppenpaleisjes nu eenmaal meer opbrengen. Maar helaas: "De Otter" staat op de monumentenlijst. Nu zijn er meer manieren om een molen weg te krijgen. Ervoor zorgen dat-ie geen wind meer vangt, bijvoorbeeld.
Dat wil men bereiken door er een appartementencomplex naast te bouwen. Slim bedacht hoor!
Vandaag even naar de bieb, het CWI, de AGIS, de HEMA en CombiWel. Tussendoor een boekenkast herinruimen, wat Rocky Horror-zaken regelen, nagels knippen en de bedden opmaken. Iets zegt mij dat ik weer geen tijd zal hebben om mij te vervelen vandaag...
Net zomin overigens als Chinese en ook Iranese diplomaten. De VS hebben namelijk besloten hen sancties op te leggen wegens het samenwerken aan de produktie van ballistische raketten (zijn er ook andere soorten dan?). Zelf mag Amerika uiteraard zoveel massavernietigingswapens (wat een irriterend woord, trouwens) produceren als zij wil. Het is toch gewoon niet eerlijk!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Een reactie wordt zeer op prijs gesteld. Mits die netjes blijft. Dus zonder beledigingen en scheldpartijen en zo. Bedankt!