Vind blogstukjes van mij op onderwerp:

Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

Als u mijn stukjes de moeite waard vindt, kunt u een blogdonatie
verrichten. Elke bijdrage is welkom!

maandag, april 21, 2003

Vanochtend paasontbijtje genuttigd met buurvrouw J. Op onze ochtendwandeling kwamen we buurvrouw Renee nog tegen die ik al heel lang niet had gezien. J en haar vriend, buurman Dudo hebben mij daarna nog geholpen met het in elkaar zetten van de waterbed-ombouw. Helaas bleek bij het vullen van het matras dat er iets niet klopte: een paar palletjes zaten opeens niet meer in de bij hun behorende gaatjes...De zak moest dus weer leeg en eea wordt vervolgd...Buurman Arjen kwam mij nog waarschuwen voor een over luide muziek klagende buurvrouw Bep. Zoals altijd weet ik van niets...Goede vriend Er kwam onverwachts langs. Met hem nog ff in de tuin zitten genieten van het mooie weer terwijl Fer computerspelletjes speelde ondermeer via het door Gerard aangeraden Kaboem. Even snel een warme maaltijd in elkaar geflanst met weer een eitje (want dat hoort er toch een beetje bijtje). Fer ligt lekker in bed en Dudo komt morgen verder helpen. Ik houdt U op de hoogte...

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Een reactie wordt zeer op prijs gesteld. Mits die netjes blijft. Dus zonder beledigingen en scheldpartijen en zo. Bedankt!