Vind blogstukjes van mij op onderwerp:

Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

Als u mijn stukjes de moeite waard vindt, kunt u een blogdonatie
verrichten. Elke bijdrage is welkom!

donderdag, april 24, 2003

Valt het jullie ook wel eens op dat de mensen die het luidst verkondigen dat zij voor vrijheid van meningsuiting zijn dat alleen maar doen als het hun mening betreft? Vermoedelijk zijn dat diezelfde hypocrieten die vinden dat iedereen zich aan de algemeen geldende verkeersregels moet houden behalve zij want zij zijn de enigen ter wereld die een situatie echt juist kunnen inschatten.
Kielhalen ende vierendelen die lui...Hoera! De nieuwe inktpatronen voor m'n printer zijn gearriveerd dankzij inkclub. Ik kan weer lekker volop artikeltjes uitdraaien, ze vervolgens opbergen om ze daarna nooit weder ter hand te nemen.
Kwam vandaag een partijlid tegen uit mijn begindagen bij de SP. Hij is vooral in m'n geheugen blijven voorkomen omdat hij folderen uitsprak als solderen. Hmmm...niet zo'n grappige opmerking wellicht. Ik denk dat je erbij had moeten zijn;-)
Zojuist een paar emailtjes beantwoord. Ondermeer van Leo, een achterneef in de achtste graad of zoiets die zich aktief bezighoudt met genealogie en via mij met m'n moeder overlegt. Daarnaast is er ook een leuke correspondentie op gang gekomen met Danielle, de jongedame die mij bij Kevin Masters had ontmoet. Liesbeth uit Utreg (ooit Shakespeare's Sister maar dat is een heel ander verhaal) liet weten mij herkend te hebben. En dat na jaren. Knap hoor! De dames van de naschoolse opvang willen mij graag in m'n zwembroekje zien. Kennuh wuh regeluh. Op video dan...

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Een reactie wordt zeer op prijs gesteld. Mits die netjes blijft. Dus zonder beledigingen en scheldpartijen en zo. Bedankt!