Vind blogstukjes van mij op onderwerp:

Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

Als u mijn stukjes de moeite waard vindt, kunt u een blogdonatie
verrichten. Elke bijdrage is welkom!

woensdag, april 16, 2003

Ook ik vind het niet leuk dat Ajax verloren heeft maar om je zo op te winden over een scheidsrechtelijke beslissing als sommigen doen? Maken zij zich ook zo druk bijvoorbeeld over het feit dat het Amerikaanse soldaten heeft behaagd tien mensen in Mosul te vermoorden en honderd te verwonden zonder redenen op te geven voor het bewuste "schietincident"? Natuurlijk: Bush heeft het beste voor met den Mensheid en dan zijn alle middelen geoorloofd. 'tuurlijk...en Cor Boonstra is een eerlijke zakenman. Bij thuiskomst bleek ik niemand die gebeld had te hoeven terugbellen. Lekker hoor, die rust als je vergeet het antwoordapparaat aan te zetten wanneer je om negen uur des ochtends bij Thura overheerlijke zelfgemaakte appelflappen gaat genieten...Heerlijk aan dek in het zonnetje gelegen en vervolgens getrakteerd worden op een ijsje. Vervolgens zijn Ferd en ik afgereisd naar Zaltbommel voor een afspraak met de mensen achter "Het Blauwtheater" voor wie ik zeven jaar terug aanwezig was bij de opening van de M. Nijhoffbrug aldaar. Bovendien ben ik door hun toedoen opgenomen in het Mentos promotieteam. Leuk om eens gezichten bij de namen te hebben. Omdat ik vandaag geen tijd zou hebben om m'n teennagels te knippen en ik morgen videofilm-opnames heb besloot buurvrouw A het gisteravond voor mij te doen.
Is ze niet geweldig? Samen nog op m'n waterbed liggend "Dr. Phil" gekeken. Lastig hoor, om deze TV-psycholoog te volgen met iemand die verstand heeft van de trucjes die hij toepast maar ook wel verhelderend. Buurvrouw J was nog eventjes langsgeweest
om te telefoneren. Het Suske & Wiske puzzelboek wat Fer had uitgezocht voor in de trein bleek opmerkelijk aktueel:"De naam van welk land vorm je met de letters M, A, I, K, R, E, A? Mijn zoon's spontane antwoord: "Irak!" Hij is geweldig...

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Een reactie wordt zeer op prijs gesteld. Mits die netjes blijft. Dus zonder beledigingen en scheldpartijen en zo. Bedankt!