Vind blogstukjes van mij op onderwerp:

Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

Als u mijn stukjes de moeite waard vindt, kunt u een blogdonatie
verrichten. Elke bijdrage is welkom!

dinsdag, april 29, 2003

Okee. Vingers omhoog: Wie van jullie is het al opgevallen dat tijdens geen enkel formeel moment tijdens de formatie-onderhandelingen de SP als serieuze regerings-partij is benaderd? Wel is ondermeer de SGP gepolst; een partij die wezenlijk vrouwen niet als mensen beschouwd (getuige artikel 7 en artikel 10 van hun partijprogram) en George W. Bush niet als moordenaar.
Simpelweg omdat zij als uitgangspunt nemen dat alles wat niet-Christelijk is bestreden moet worden. Is het toeval dat hun verkort verkiezingsprogramma "Tot Uw Dienst" heet? Genoeg boos gemaakt.
Er gebeuren genoeg leuke dingen in de wereld. Zo hebben Amerikaanse militairen zonder aanwijsbare redenen zeker tien mensen vermoord en...oh wachtuseffe...dat is helemaal niet leuk...eh...telefoneren wordt weer duurder...oh...eh...Ja! Hier dan wel iets echt leuks:
schrijf een speech voor Bush! Ik ga me vast klaarmaken voor Koninginnedag: Spulletjes van zolder halen en in tassen stoppen voornamelijk.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Een reactie wordt zeer op prijs gesteld. Mits die netjes blijft. Dus zonder beledigingen en scheldpartijen en zo. Bedankt!