Vind blogstukjes van mij op onderwerp:

Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

Als u mijn stukjes de moeite waard vindt, kunt u een blogdonatie
verrichten. Elke bijdrage is welkom!

woensdag, april 23, 2003

Nog nooit zo lekker Libanees gegeten...nu had ik eerlijk gezegd nog nooit Libanees gegeten tot vandaag. Werd getrakteerd door het bestuur van Fer's school vanwege m'n werkzaamheden als lid van de medezeggenschapsraad. Nog een flesje wijn meegekregen ook.
Errug tof enzo. Kan mij trouwens zo indenken dat menig Ajax-fan nu wel Milanees zou kunnen eten....;-} Ach, het is maar een spelletje. Ferdinand ligt lekker te slapen met z'n SP-tomaat als hoofdkussen en op de een of andere manier ben ik, met m'n gastenboek als mediair opgespoord door de Riff Raff uit de Rocky-tour van '96 en '97. Heb hem maar meteen gevraagd of hij interesse heeft in een "reprise". Proberen kan toch? M'n zoon heeft genoten van de theatervoorstelling vanmiddag. Voor mij was er helaas geen kaartje meer verkrijgbaar. Toch wel leuk om nog ff Lenneke en haar zoon Erin gezien te hebben. Bij het stoplicht werd er nog naar ons gezwaaid vanuit een auto. Het bleek buurman Mohamed (M3?) te zijn die direkt boven mij woont en plotseling opvallend stil is voor iemand die een half uurtje terug nog hartstochtelijk zat te juichen...Ook liepen we Roy, medewerker van het lokale buurthuis nog tegen het lijf en hebben Carmen, Jean en Sharon mij laten weten wat zij vonden van mijn kortstondig TV-optreden gisteravond.
Wat brengt de dag van morgen? In ieder geval geen Terrebel die opstaat van z'n waterbed dat nog even op temperatuur moet komen en wel eentje die werkt aan een schematisch overzicht van inkomsten en uitgaven van RockyHorror.nl in overleg met penningmeesteres Ankie met wie ik zojuist nog een bijzonder leuk telefonisch gesprek voerde.
Don't let the bed bugs bite!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Een reactie wordt zeer op prijs gesteld. Mits die netjes blijft. Dus zonder beledigingen en scheldpartijen en zo. Bedankt!