Vind blogstukjes van mij op onderwerp:

Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

Als u mijn stukjes de moeite waard vindt, kunt u een blogdonatie
verrichten. Elke bijdrage is welkom!

vrijdag, april 11, 2003

Kenz en Ferdinand zitten lekker te ontbijten wat mij de tijd geeft dit stukje te schrijven. Guru Rooky was ietwat verlaat gisteren dus hebben we de warming-up op eigen houtje ondernomen. De training van Rooky werd later overgenomen door guru Jesse die voortging op zijn lessen van de vorige keer. Daarna ff lekker wezen sparren (nietwaar, Eline?). Buurvrouw A ging nog even met mij mee voor een kopje thee en was er getuige van dat de kinderen werden thuisgebracht door de vader van Kenz. Hij hoefde niet bij de voordeur aan te bellen want de deur werd voor hem opengehouden door buurvrouw P die net de vuilniszakken had buitengebracht. Terwijl Fer en z'n maat hun tanden gingen poetsen en uitkleden werd er aangebeld door een vriendin van Angélique. Zij deed ook nog maar even een kopje thee mee. Straks naar m'n voormalige werkgever voor wat WW-formaliteiten en vanmiddag komt Ewa lunchen. Hier nog even de recente zoekwoorden via welke men in dit log is terechtgekomen: gothoord partycompany weekjournaal school tv AND
presentator afwassen foto's blob. Komisch toch weer, nietwaar?
Het zonnetje schijnt in m'n nek: ik heb er zin an!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Een reactie wordt zeer op prijs gesteld. Mits die netjes blijft. Dus zonder beledigingen en scheldpartijen en zo. Bedankt!