Vind blogstukjes van mij op onderwerp:

Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

Als u mijn stukjes de moeite waard vindt, kunt u een blogdonatie
verrichten. Elke bijdrage is welkom!

vrijdag, april 25, 2003

Hoera! Ferdinand heeft iets stouts gedaan. Hij heeft een papieren vliegtuigje naar de juf gegooid. Weliswaar op voorspraak van een andere juf maar dan nog. *Zucht* De wijkdetective of eh..hoe heet dat ook alweer? O ja de buurtregisseur (zeg maar wijkagent) had nog kontakt met mij opgenomen naar aanleiding van een mailtje dat ik had gestuurd. Daarin sprak ik van een gevaarlijke situatie die ik graag verbeterd had gezien. Het gaat om een opgebroken weg waar alleen nog een stukje stoep vrij is. Om een of andere reden zijn er veel fietsers die dat feit als vrijgeleide zien om lekker over de stoep te fietsen. Nu kan dat op zich nog ware het niet dat de situatie erg onoverzichtelijk is en er vrijwel elke dag wel een kleine botsing plaatsvindt. Het toeval wil dat mijn buurman onlangs is bekeurd voor stoepfietsen op voornoemde plek. De buurtregisseur vertelde mij helaas niet welke buurman dat was. In ieder geval zal hij consequent iedereen bekeuren die hier over de stoep fietst. Want laten we welwezen: of je het er mee eens bent of niet: wat verboden is, is verboden. Had vanmiddag nog voorzover dat mogelijk was een praatje aangeknoopt met buurman M2. Als iemand al waggelt onderweg naar de kroeg mag je je gerust afvragen of hulp geboden is...Ferdinand heeft zijn zus zojuist voorgelezen en Eva luisterde ademloos toe in volle adoratie. Zal lekker lang van haar kunnen genieten want eerst des maandags aanstaande wordt zij terug verwacht. Zal dus Marjan & Matthijs moeten afzeggen. Zelfs al wonen zij in dezelfde stad als Danielle en is goede vriend Jean zojuist gearriveerd. Ik wensch U een prettige voortzetting met ondermeer dit leesvoer!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Een reactie wordt zeer op prijs gesteld. Mits die netjes blijft. Dus zonder beledigingen en scheldpartijen en zo. Bedankt!