Vind blogstukjes van mij op onderwerp:

Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

Als u mijn stukjes de moeite waard vindt, kunt u een blogdonatie
verrichten. Elke bijdrage is welkom!

donderdag, april 17, 2003

Heb helaas de Pencak-training van vandaag gemist, maar het was voor een goed doel: een video-projekt van Erwin Olaf. Den gehele dag (nou ja, van 10 tot half negen dan toch) van top tot teen in zwart rubber rondlopen in een jaren vijftig-setting. Geen aanrader voor wie houdt van z'n huid. En het zal eens niet: Terrebel komt een tweetal mensen tegen van eerdere klussen:
De cameraman die ooit een reclamefilmpje met mij er in had geschoten en een visagiste die mij al een drietal eerdere malen onderhanden heeft mogen nemen. Bovendien had zij ook ooit Klaartje de Schepper omgetovert in Wednesday, de dochter uit The Addams Family. Leuk he? Op de weg terug naar huis nog buurvrouw J tegen het lijf gelopen. Hoorde van m'n moeder, die zo lief was geweest m'n zoon op te halen van de opvang, dat buurvrouw A waarschijnlijk ook niet ging trainen. Dat betekent dat dinsdag met de guru zoete broodjes gebakken moeten worden...Vandaag hebben mensen dit log ondermeer bereikt via Merel Roze en door het invoeren van de zoekterm "alarminstallaties". Weet intussen niet wat er in de wereld verders gebeurt is vandaag maar dat kan me ook eigenlijk ff niet zoveel schelen. Wil nu alleen nog maar m'n lenzen uitdoen die ervoor hebben gezorgd dat ik vandaag blauwe ogen had, douchen en slapen. Slaap wel! Dat dacht je maar! Angélique is (na de training!) nog ff langsgeweest en heeft mij moreel bijgestaan in het uitdoen van m'n lenzen. Heeft ze mij toch nog met blauwe ogen gezien! Als bonus liet zij mij delen in haar kennis van het zogeheten bubbling terwijl zij op de trap stond. Er zijn momenten in m'n leven voor de geest te halen dat ik een minder fraai uitzicht had...;))

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Een reactie wordt zeer op prijs gesteld. Mits die netjes blijft. Dus zonder beledigingen en scheldpartijen en zo. Bedankt!