Vind blogstukjes van mij op onderwerp:

Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

Als u mijn stukjes de moeite waard vindt, kunt u een blogdonatie
verrichten. Elke bijdrage is welkom!

dinsdag, april 15, 2003

Gisteravond is Leon nog ff langsgeweest met goed nieuws voor Janinel en de rest van "Cast Rated Good": Hij is nog steeds enthousiast en is er de volgende repetities gewoon weer bij. Straks komt m'n moeder om mij te assisteren met het inruimen van m'n kasten e.d. Hoe komt het toch dat, als je kleren anders opvouwt er opeens meer in de kast past? Intussen is het pijnlijk duidelijk geworden wat Jan-Peter eigenlijk vanaf het begin aan wilde: een kabinet CDA/VVD/LPF. Zalm stelt zich beschikbaar als vice-premier én als informateur. Balkenende ziet "opeens" de LPF wél als serieuze kandidaat en claimt bovendien dat er geen besprekingen vooraf zijn geweest hierover. Wat Jan Marijnissen even deed glimlachen gisteren onder Barend & van Dorp toen de opmerking werd geplaatst "...en natuurlijk was dit niet afgesproken.". Zo komt het ook als een komplete verrassing (NOT) dat Amerika is begonnen met het voorbereiden van de wereld op een oorlog tegen Syrië. 'tuurlijk, jongens: hoe langer je vasthoudt aan je leugens, hoe meer mensen er in gaan geloven. Wie weet gelooft zelfs Jay Garner dat de VS de situatie in de wereld dicteert uit liefde voor de mens als soort. Hah! O ja, even Vistar noemen omdat Google het linkje naar m'n log-inbreng over hem niet meer heeft...

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Een reactie wordt zeer op prijs gesteld. Mits die netjes blijft. Dus zonder beledigingen en scheldpartijen en zo. Bedankt!