Vind blogstukjes van mij op onderwerp:

Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

Als u mijn stukjes de moeite waard vindt, kunt u een blogdonatie
verrichten. Elke bijdrage is welkom!

maandag, april 14, 2003

Even wat rust in de tent...Laat ik bij het begin beginnen. Gisterochtend toog ik met Fer, z'n zus en z'n oma richting Elleboog voor de laatste repetities voor de grote voorstelling, later die dag. Z'n moeder, buurvrouw Johanna, kwam ook kijken. Het was een bijzonder geslaagd optreden waarbij Ferdinand als piraat twee meisjes achternakwam met zijn zwaard waarop een draaibordje balanceerde
terwijl zij over het koord liepen. Errug koel! 's Middags bracht ik Eva naar haar moeder en gaf ik mijn zoon mee aan de mijne.
Tegelijkertijd met ons ging ook buurvrouw Angélique de deur uit en liep nog een stukje met mij mee op. Zij sloeg op een gegeven moment rechtsaf en ik links, richting TV-opname studio voor de repetities, een hapje eten en vervolgens opnames van Kevin Masters,
Starring Tom Thodes. Op zich had ik wat lichte gezonde zenuwen die mij op scherp zetten. Tot ik erachter kwam wie één van de gasten zou zijn...Candy Dulfer! Laat ik daar ooit een crush op hebben gehad! Had zelfs ooit nog een druppeltje zweet van haar opgevangen bij een optreden in het Vondelpark, jaren geleden....Een liedje van Lou Reed galmde door m'n hart en hoofd toen ik mijzelf aan haar voorstelde. Heb daarna maar niets meer gezegd uit angst voor stotteren...Later lachte ze nog heel lief en oprecht naar me toen ik uit het modderbad kroop waar ik met twee dames in had liggen worstelen. Helaas was er slegs één douchehokje beschikbaar dus moesten de dames en ondergetekende die wel delen. Ze hebben me niet overal goed afgespoeld want er zat nog modder in m'n oor werd mij door Marian verteld toen ik later op station Leeuwarden arriveerde. Had nog een telefoonkaartje willen kopen om eventuele vertraging te kunnen doorgeven maar ondanks alle Telfort-toestellen in de stationsruimtes bleek men bij het verkooppunt in diezelfde ruimte alleen maar KPN-kaarten te verkopen! Een dakloze was blij met een praatje en vertelde mij dat het genegeert worden het ergste is in zijn bestaan. Zoveel mensen die niet reageren op zijn vriendelijk "goedenavond". Shame on you! Elk mens verdient het als mens behandelt te worden. Na een heerlijk ontbijtje vanochtend (thanx Pepo!) togen wij met een aantal Rockyhorror.nl-bestuursleden naar de lokale notaris om de akte te tekenen waarmee de vereniging zich zo mag noemen. Vervolgens ging de reis naar Utrecht om nog wat zaakjes af te handelen met het theater waar wij indertijd hadden gerepeteerd voor ons grote optreden op het Neude van 22 september 2002. Daarna de huisreis aanvaard om nog wat SP-werk te verrichten alvorens te kunen genieten van een dutje. Tsja...dat liep een beetje anders. Buurvrouw A kwam ff een kopje thee doen terwijl ietsje later ook buurvrouw Janine zich bij ons voegde. Laatstgenoemde bleef maar een uurtje zodat ik nog drie kwartier van het uitzicht op de binnenkant van m'n ogen kon genieten terwijl burvrouw A zat te werken en mij met haar liefste glimlach wekte. Ruim op tijd om Fer op te halen, ware het niet dat Thura nog belde om de afspraak van woensdag a.s. te verzetten. In plaats van woensdag-avond gaan we die ochtend pizza eten...Angélique was zo lief Fer en mij voor het eten uit te nodigen waar wij dankbaar gebruik van hebben gemaakt. Spinazie en pasta en héééél veel kaas. Heerlijk, Liek! Dank Je. Helaas een beetje snel moeten eten ivm karateles. In het buurthuis in kwestie aangekomen bleek buurvrouw J ons al op te wachten. Bij thuiskomst na de les mocht Fer lekker douchen, na een modder-speelavontuur van vanmiddag...:-) terwijl ik met zijn moeder alvast de video van hem als vier-jarige opzette, zo gaaf gefilmd en in elkaar gezet door buren Debbie & Billy. Tof guys! Zijn jullie overigens bekend met verschijnsel verdwijnende sokken?
Voor wie't wil weten: voornoemde TV-show wordt uitgezonden op dinsdag 22 april om 21.30uur op Yorin.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Een reactie wordt zeer op prijs gesteld. Mits die netjes blijft. Dus zonder beledigingen en scheldpartijen en zo. Bedankt!