Vind blogstukjes van mij op onderwerp:

Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

Als u mijn stukjes de moeite waard vindt, kunt u een blogdonatie
verrichten. Elke bijdrage is welkom!

vrijdag, april 04, 2003

Die hete olie bleek iets heter dan gedacht. Mijn excuses derhalve voor het zo langzaam intikken van dit stukje, want mijn linkerhand moet ff helen....:-) Het schijnt dat het vinden van gasmaskers en wit poeder bewijst dat men over chemische wapens beschikt en zoals een ieder inmiddels weet is dat een reden voor oorlog. Binnenkort zullen de VS dus ook Israël en de Antillen aanvallen...Naast guru Rocky hebben we nu ook guru Jesse en zijn daarmee naar't schijnt ernstig bevoorrecht want volgens zeggen zijn't twee van de allerbesten. Lekker veel energie gekregen van de training gisteren. Buurvrouw A trainde met make-up op vanwege een afspraakje dat ze later gisteravond had. Heb haar erna nog niet gesproken dus het zal wel errug tof geweest zijn...Vraag me af wie er gisteravond om kwart over elf nog bij mij aan de deur was want ik was helaas te laat bij de deur toen de deurbel ging...Ferdinand heeft vandaag van mij met schaken gewonnen. Het is gewoon gemeen! M'n moeder was gezellig vanochtend hier en ook heeft goede vriend Er inmiddels een weblog. Gaaf he? Verder belde Thura voor het eerst vanaf haar nieuwe lokatie en ligt Fer lekker te maffen. Good night! (Speciaal voor de bezoekers van dit weblog uit Amerika, Ierland en Frankrijk...). Morgen toch echt buurvrouw J2 haar shawl terugbezorgen want de geur is er een beetje af en meteen ff vragen of Leon nog meekomt zondag. In ieder geval staat Janinel weer op het vertrouwde plekje op mij te wachten...:-)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Een reactie wordt zeer op prijs gesteld. Mits die netjes blijft. Dus zonder beledigingen en scheldpartijen en zo. Bedankt!