Vind blogstukjes van mij op onderwerp:

Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

Als u mijn stukjes de moeite waard vindt, kunt u een blogdonatie
verrichten. Elke bijdrage is welkom!

woensdag, maart 05, 2003

Werd vannacht met koorts wakker. Moet ergens een virus hebben opgelopen. Zie m'n stukje van een paar dagen terug over experimenten met biologische oorlogsvoering. Steeds vaker vraag ik me af...Nieuwe SP-spotje gezien? Errug koel met goede muziek van Boudewijn de Groot. De vraag blijft waarom Amerika zo graag aanstuurt op oorlog. Dan komt het punt van olie weer om de hoek kijken. Zouden Bush en Hussein stiekum maatjes zijn en hebben afgesproken dat door hun gekonkel de olieprijs gigantisch stijgt?
M'n moeder haalt Fer af van de opvang en neemt hem mee zodat ik een beetje kan uitzieken. Ongelooflijk lief ende tof! Helaas heb ik naast koorts ook een verstopte neus en kan ik dus niet goed genieten van Angélique's achtergelaten t-shirt. Bovendien is't niet zomaar een t-shirt maar een heus onvervalst Google t-hempie! Sorry, guys: vandaag de hele dag op bed gelegen dus niet zo veel meegemaakt maar wel ontzettend veel gezweet en geslapen maar den avond moet eerst nog eenen aanvang nemen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Een reactie wordt zeer op prijs gesteld. Mits die netjes blijft. Dus zonder beledigingen en scheldpartijen en zo. Bedankt!