Vind blogstukjes van mij op onderwerp:

Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

Als u mijn stukjes de moeite waard vindt, kunt u een blogdonatie
verrichten. Elke bijdrage is welkom!

donderdag, maart 06, 2003

Vanochtend bij het broodje smeren miste ik het broodje. Letterlijk. De lik boter kwam op de rand van het bord terecht...Lijkt me verstandig als ik vanavond maar niet naar Pencak ga. Stel dat we met stokken en/of messen aan de gang gaan dan kan mijn tekort aan controle over mijn spieren nog wel eens kwalijke gevolgen hebben. Buurvrouw A kwam nog ff langs op ziekenbezoek voordat ze naar de universiteit ging en m'n moeder heeft wat essentiële boodschapjes langsgebracht. Lief he, allemaal? Ondanks dat ik in principe alles in huis heb om te overleven voelde ik de drang om frisse lucht te scheppen. Ben dus maar wat minder noodzakelijke boodschappen gaan halen: limonade, microvezeldoekje, stripboekje. Angélique had nog een leuk artikel gevonden; perfect geschikt voor de "Club der Droeve Dichters". Het heet "Word use in the Poetry of Suicidal and Nonsuicidal Poets". Oftewel:
"Heeft dichter dezes zelfmoordneigingen?" Ga zo weer lekker m'n bedje in want omvallen in de supermarkt is niet praktisch.
Intussen luister ik naar de wondere klanken van Lucien Désar, een klassiek geöriënteerde gothic musicus uit Salem, MA. Hier de tekst van "The Bride", hoewel hij op de cd "Land of the Blind" hier iets van afwijkt maar dat mag de pret niet drukken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Een reactie wordt zeer op prijs gesteld. Mits die netjes blijft. Dus zonder beledigingen en scheldpartijen en zo. Bedankt!